Μαραθώνια η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκίνησε το «σκληρό ροκ» εναντίον της κυβέρνησης ΝΔ η Κουμουνδούρου

Άρχισαν τα όργανα της αντιπολίτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την ΝΔ ότι αθετεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης. Σήμερα έγινε η πρώτη, μετά τις εκλογές,  συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα. 

«Νέο» κόμμα σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Εν τω μεταξύ στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε το σκληρό ροκ για την κυβέρνηση. Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει «ντεζαβού» της κυβέρνησης Σαμαρά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο και «πυροβολεί» κατά ριπάς.  

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη   ότι αντιμετωπίζει ως  κομματικά λάφυρα την ΕΡΤ, το ΑΠΕ και την ΕΥΠ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ που μεταφέρει τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στον πρωθυπουργό.

Η ΑΥΓΗ  παραλλήλισε πρωτοσέλιδα,  την κυβέρνηση με τη «ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ».  Κυβερνητικές πηγές απαντούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος  κατάντησε τη δημόσια τηλεόραση θλιβερό φερέφωνό της. ενώ κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση άσκησε και ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος.  

ΠΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον Μιχάλη  Χρυσοχοϊδη «Ο  «δεν πρόλαβα να διαβάσω το 1ο μνημόνιο» και τους υπουργούς , "μεταγραφές του ΛΑΟΣ και ακραίους τεχνοκράτες".  

Τα βέλη της Κουμουνδούρου φτάνουν στο νέο υφυπουργό Δικαιοσύνης  Δημήτρη Κράνη:  «Κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση της κ. Θάνου σε θέση άμισθης συμβούλου του Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης υπουργοποίησε τον μέχρι πριν 8 μέρες αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου» αναφέρει. 

Την ίδια ώρα  ωστόσο τριγμούς και εκνευρισμό φέρνουν στην Κουμουνδούρου οι δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη υπέρ της κατάργησης του ασύλου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top