Χρυσοχοΐδης στον Μητσοτάκη: Πότε θα ξαναβγεί η ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους

Σύσκεψη και με τον Άδωνη Γεωργιάδη για τις επενδύσεις

Κύρια προτεραιότητα αποτελεί για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να βγει και πάλι  η αστυνομία στις γειτονιές και  στους δρόμους, όπως ανέφερε ο υπουργός Μιχάλης   Χρυσοχοΐδης στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Αυτός είναι o σχεδιασμός Μητσοτάκη: Τα μέτρα σε όλους τους τομείς

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε στον κ. Μητσοτάκη ότι σε δύο  εβδομάδες μετά  την ημερομηνία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης (στις 22/7), δηλαδή το δεύτερο δεκαήμερο  του Αυγούστου, θα είναι  έτοιμη η αστυνομία και πλήρως εξοπλισμένη  να βγει στους δρόμους.   

Απο το υπουργείο εμφανίζονται επίσης αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν άμεσα την εγκληματικότητα και   τις συμμορίες. «Θα υπάρχει παρουσία αστυνομίας δίπλα στον πολίτη» διαμηνύουν  από το υπουργείο και επισημαίνουν ότι η ΕΛ. ΑΣ. γυρίζει σελίδα.  

«Χάος» φέρεται να διαπιστώθηκε με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, με πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε καμία προετοιμασία. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού  στο Μέγαρο Μαξίμου  με τον Άδωνη Γεωργιάδη και όλη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τις επενδύσεις να αποτελούν έναν από τους κύριους στόχους της νέας κυβέρνησης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top