Οι εκλογές των… δημοσιογράφων: Ποια γνωστά πρόσωπα κατεβαίνουν υποψήφιοι

Από τη μάχη της ενημέρωσης στη μάχη του σταυρού

Δημοσιογράφοι υποψήφιοι για τις εκλογές

Από τη μάχη της ενημέρωσης στη μάχη του σταυρού ρίχνονται πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι θέτουν ή θα θέσουν υποψηφιότητα τις εκλογές, είτε τις περιφερειακές – ευρωπαϊκές, είτε τις βουλευτικές.

Ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι είναι υποψήφιοι στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες αναμένεται να γίνουν τον Οκτώβριο, όπως έχει διαβεβαιώσει ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας.

Εκλογές και στοίχημα: Τα «σιγουράκια», τα αουτσάιντερ και τα... ντέρμπι

Ειδικότερα, ο Γιάννης Λοβέρδος και ο αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος θα είναι υποψήφιοι στον Δυτικό Τοµέα της Β’ Αθηνών. Μια βουλευτική έδρα στον Νότιο Τοµέα της Β’ Αθηνών θα διεκδικήσει η Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου, ενώ στην Α’ Αθηνών υποψήφιος βουλευτής θα είναι ο -προερχόµενος από το Ποτάµι- ∆ηµήτρης Τσιόδρας. Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τοµέα της Β’ Αθηνών συµµετέχει ο Φώτης Καρύδας. Στις ευρωεκλογές, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι η Βίκυ Φλέσσα.

Οι «Pretty Women» των εκλογών: Υποψήφιες που… μαγνητίζουν

Το Κίνημα Αλλαγής «κατεβάζει» τον Κώστα Χαρδαβέλλα στον Νότιο Τοµέα της Β’ Αθήνας, τον Σταµάτη Μαλέλη στις λαϊκές γειτονιές της Β’ Πειραιά και τον anchorman του AΝΤ1, ∆ηµήτρη Στάµου, στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, «κατεβάζει» υποψήφιο στις ευρωεκλογές τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη.

«Επέλαση» υποψηφίων στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά, με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, θα είναι η δημοσιογράφος Ανδριάννα Ζαρακέλη, ενώ ο πολιτικός συντάκτης Ανδρέας Κωνσταντάτος και ο αθλητικός συντάκτης Παύλος Παπαδημητρίου διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων στον συνδυασµό του Κώστα Μπακογιάννη.

Μάθε πού ψηφίζεις: Η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις εκλογές

Με τον Παύλο Γερουλάνο θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Αθήνα η κοσµικογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Την εκλογή τους στο Δηµοτικό Συµβούλιο Παλαιού Φαλήρου, µε την οµάδα της Βίκυς Ανδρικοπούλου, διεκδικούν οι δηµοσιογράφοι Στέφανος Κωνσταντινίδης και ∆ηµήτρης Μάρκου. Στη Γλυφάδα το αξίωµα του δηµάρχου διεκδικεί ο δηµοσιογράφος και εκδότης Τάσος Γκουριώτης, στην Καλλιθέα υποψήφιος δήµαρχος είναι ο Λάζαρος Λασκαρίδης, ενώ την υποψηφιότητά του- µε την παράταξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στον Δήµο Ζωγράφου- έχει ανακοινώσει ο πολιτικός συντάκτης Λάµπρος Καλαρρύτης. Εξάλλου, η δηµοσιογράφος Χαρά Ξάνθη διεκδικεί την εκλογή της στην ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής, με «γαλάζιο» χρίσμα.

Τον Δήµο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγµένης διεκδικεί ο δηµοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Κώστας Πασακυριάκος, ενώ υποψήφιος δήµαρχος Κερατσινίου είναι ο παρουσιαστής Φίλιππος Καµπούρης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Σαρωνικό, με τον Γιώργο Σοφρώνη, είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Χρήστος Γιαννούλης, ενώ τον δήμο Αμαρουσίου διεκδικεί ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος.

Στη Θεσσαλονίκη, το πλευρό του Νίκου Ταχιάου για τον Δήµο Θεσσαλονίκης, τάχθηκε ο αθλητικός ρεπόρτερ Περικλής Στέλλας, ενώ υποψήφια περιφερειακή σύµβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, µε την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, θα είναι η παρουσιάστρια Σοφία Τουντούρη.

Η δημοσιογράφος Πέπη Σπηλιωτοπούλου είναι υποψήφια στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας στην παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ οι δηµοσιογράφοι Νίκος Σύφαντος και Παναγιώτης Ρηγόπουλος διεκδικούν µια έδρα στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο του ∆ήµου Πατρέων, µε τους συνδυασµούς του Νίκου Παπαδηµάτου και του Νίκου Νικολόπουλου, αντίστοιχα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος (και στενός συνεργάτης του πρόσφατα εκλιπόντος Θέμου Αναστασιάδη) Βαγγέλης Περρής στον δήμο Σύρου είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Μαραγκού.

Θέμος Αναστασιάδης: Η άδεια καρέκλα και το «αντίο» των συνεργατών του

Τέλος, ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας µε τον συνδυασµό του Φάνη Σπανού, ο Μιχάλης Αγραφιώτης στον ∆ήµο Κοζάνης µε τον υποψήφιο δήµαρχο Κοζάνης Φώτη Κεχαγιά, ο Γρηγόρης Ρουµπάνης στη Ζάκυνθο, µε τον συνδυασµό του Γιάννη Αγαλιανού, και ο Παναγιώτης Σαββίδης στη δηµοτική κοινότητα Σερρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top