Θέμος Αναστασιάδης: Η άδεια καρέκλα και το «αντίο» των συνεργατών του

Τα γέλια, οι αναμνήσεις και οι σοκολάτες

Δείτε στο βίντεο την τελευταία του εκπομπή 

Με ένα νοσταλγικό κείμενο αποχαιρέτισε ο Βαγγέλης Περρής και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής «Όλα» τον Θέμο Αναστασιάδη. Πέρασαν 11 χρόνια μαζί. Μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες. Χρόνια γεμάτα αναμνήσεις, γέλια και ξενύχτια. Η καρέκλα του παρουσιαστή άδειασε, όταν ο δημοσιογράφος αποφάσισε να σταματήσει ξαφνικά τα γυρίσματα της εκπομπής.  Ήταν Απρίλιος του 2017. Ήταν τότε που ξεκίνησε η μάχη του με τον καρκίνο. 

Διαβάστε το συγκινητικό κείμενο που έγραψαν οι συνεργάτες του στην εκπομπή:

«Οι πρώτες συσκέψεις γίνονται στο γραφείο του Νίκου Κακαουνάκη στον Flash. Έχουν ιδέες, προσδοκίες, πλάκα, σοκολάτα κι ένα σκανδαλιάρικο χαμόγελο παιδιού που ετοιμάζεται να κάνει αταξία -ενώ σκέφτεται ήδη την επόμενη.   

Πολλές συσκέψεις και σοκολάτες μετά, οι προσδοκίες έχουν ξεπεραστεί. Το ταξίδι έχει εξέλιξη και διάρκεια, συνεχίζεται με τρέλα, ανατροπή και περιπέτεια, γέλια και ξενύχτια σε πλατό και σε μοντάζ, όνειρα, πρωτιές, παρέες, έρωτες και βαφτίσια... 

Όλα με σημείο αναφοράς το ίδιο πάντα αφοπλιστικό χαμόγελο του παιδιού, που τρώει κρυφά το τελευταίο κρουασάν, μουρμουρίζοντας κάτι ακατάληπτο, που έχουμε μάθει πια να καταλαβαίνουμε.

Θέμο ευχαριστούμε για τα όνειρα, τα γέλια, τις στιγμές, τις αναμνήσεις, την ευκαιρία της συμμετοχής σε μια περιπέτεια ζωής, που τα είχε Όλα».

 

Στεφανίδου: Η αποκάλυψη για τη σπάνια μορφή καρκίνου του Θέμου Αναστασιάδη

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο σε κλινική της Ζυρίχης, το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 13:30 στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς. 

Συνεργάτης Θέμου Αναστασιάδη: «Όλο αυτό το τράβηξε μόνος του»

 

Η καρέκλα του ήταν άδεια σήμερα στο πλατό

Το συγκινητικό «αντίο» της αδελφής του Θέμου Αναστασιάδη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top