Εκλογές: Τα «σιγουράκια», τα αουτσάιντερ και τα... ντέρμπι

Σε ποιους δήμους και Περιφέρειες θεωρείται ήδη δεδομένο το αποτέλεσμα

Η εκλογική μάχη έχει ανάψει και πολλοί έχουν αρχίσει να στοιχηματίζουν.

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικές τους προβλέψεις για τους νικητές των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, βάσει των αποδόσεων που προσφέρουν.

Για τις ευρωεκλογές, η εταιρεία Stoiximan βλέπει άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πιο πιθανή θεωρεί τη Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα. Όσον αφορά την αποχή, εκτιμά πιο πιθανό να είναι κάτω του 42%.

Ευρωεκλογές στοίχημα

Άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές προεξοφλούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρεί δεδομένη τη νίκη των Γιώργου Πατούλη και Απόστολου Τζιτζικώστα σε Περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, αντίστοιχα.

Αντίθετα, «βλέπει» αμφίρροπο ντέρμπι σε Περιφέρειες, όπως της Στερεάς Ελλάδας (ανάμεσα σε Φάνη Σπανό και Απόστολο Γκλέτσο), της Δυτικής Ελλάδας (ανάμεσα σε Απόστολο Κατσιφάρα και Νεκτάριο Φαρμάκη) και των Ιονίων Νήσων (ανάμεσα σε Θεόδωρο Γαλιατσάτο και Ρόδη Κράτσα).

Περιφερειακές εκλογές στοίχημα

Βέβαιη θεωρούν οι στοιχηματικές εταιρείες την επικράτηση των Γιώργου Πατούλη και Απόστολου Τζιτζικώστα σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία, αντίστοιχα

Για τους μεγάλους δήμους της χώρας, προβλέπεται άνετη επικράτηση του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα και του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά.

Η μάχη στη Θεσσαλονίκη θα είναι αρκετά αμφίρροπη ανάμεσα σε Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό, με αουτσάιντερ την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Δημοτικές εκλογές στοίχημα

«Ντέρμπι» στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Νίκο Ταχιάο και Γιώργο Ορφανό «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top