Ο Κυριάκος, οι βολές και το... 50% στις εκλογές

Στο γήπεδο του Ηφαίστου Λήμνου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γήπεδο του Ηφαίστου Λήμνου / Πηγή βίντεο: grtimes.gr

Την ευκαιρία να επισκεφτεί την ομάδα του Ηφαίστου Λήμνου, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο νησί για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από βουλευτές του κόμματος και από την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της ομάδα, Σπύρο Μπούμπουρα, τον αδερφό του, Βασίλη, και τον πατέρα του, Παντελή.

Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε όλους τους παίκτες και τα στελέχη της ομάδας, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Κάτι που επεσήμανε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε σύντομη συνομιλία του με τον προπονητή του Ηφαίστου, Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Κυριάκος Μητσοτάκης και μασκότ του Ηφαίστου Λήμνου

Ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τον ίδιο τον... θεό Ήφαιστο, τη μασκότ της ομώνυμης ομάδας της Λήμνου / Πηγή: Ευρωκίνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με τη μασκότ του συλλόγου, τον θεό Ήφαιστο, αλλά και με παιδιά από τα εφηβικά τμήματα της ομάδας μπάσκετ.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Χριστίνα Σκέντζιου

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και η Managing & Communications Director του Ηφαίστου Λήμνου, Χριστίνα Σκέντζιου / Πηγή: Ευρωκίνηση

Παράλληλα, βρήκε την ευκαιρία να ρίξει και δύο βολές, καθότι είναι και ο ίδιος «μπασκετικός».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τη μία από τις δύο, δηλαδή είχε ποσοστό ευστοχίας 50%, με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, να του εύχονται χαμογελώντας να έχει ανάλογο ποσοστό και στις εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει βολές στο γήπεδο του Ηφαίστου Λήμνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει βολές με... στιλ στο γήπεδο του Ηφαίστου Λήμνου / Πηγή: Ευρωκίνηση

 

ΠΕΤ. ΚΑΤ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top