Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις, επιδόματα, ρυθμίσεις και δώρα!

Ποια μέτρα βρίσκονται στην προεκλογική φαρέτρα του Μαξίμου

Προσλήψεις, επιδόματα, ρυθμίσεις και δώρα υπόσχεται η κυβέρνηση, με την οικονομία να έχει μπει για τα καλά στην προεκλογική φαρέτρα του Μαξίμου.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 

Με την εγκύκλιο που αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης καλεί όλα τα υπουργεία να της στείλουν έως τον Απρίλιο τι ανάγκες έχουν σε προσωπικό. 

Ήδη έχουν ανακοινωθεί 19.000 προσλήψεις: 

*9.000 μόνιμου προσωπικού για το 2019

*5.000 εκπαιδευτικών άμεσα ενώ έπονται κι άλλες 5.000

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ "ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ" ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Το Δημόσιο ήταν και είναι εκλογικό όπλο. Οι πόρτες του είναι πάντα ανοικτές για μόνιμους και συμβασιούχους. Το 2015 εργάζονταν σε αυτό συνολικά 668.791 υπάλληλοι, τώρα 680.928. Οι συμβασιούχοι το 2015 ήταν 56.385 και σκαρφάλωσαν στις 64.911.

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Οι εκλογές φέρνουν κατά τα φαινόμενα και τις 120 δόσεις σε ταμεία , παρά τις αντιρρήσεις των Βρυξελλών. Για να μετριαστούν οι αντιδράσεις των θεσμών, η ρύθμιση για τους οφειλέτες στα ταμεία θα καθιερώνει «κόφτη» για όσους δεν πλήρωσαν τα χρέη τους Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

ΠΙΟ "ΣΦΙΧΤΗ" Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

Για τις εφορίες άρχισαν οι... εκπτώσεις. Οι δόσεις πιθανόν δεν θα φτάνουν στις 120, ενώ τα εισοδηματικά και περιουσιακά θα είναι τόσο αυστηρά, ώστε μπορεί τελικά να αφορά λίγους. Σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρχει «κούρεμα» της αρχικής οφειλής.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το φόρουμ των Δελφών είπε πως στις εκλογές ο λαός θα πει "ως εδώ" στον Αλέξη Τσίπρα και ανέλυσε την πολιτική του. 

Μητσοτάκης: Με τη ΝΔ η Ελλάδα θα γίνει success story στην Ευρώπη
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top