Τέλος μετά από τέσσερα χρόνια η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Καμμένος από Μαξίμου: Αποχωρούμε λόγω Μακεδονίας

Το τέλος της συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Καμμένος είπε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών και παρέπεμψε για περισσότερες πληροφορίες στη συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει ο ίδιος.

Ώρα αλήθειας και αποφάσεων για κυβέρνηση

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό, κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα χρόνια, δύο κόμματα από διαφορετικούς χώρους σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα από τα μνημόνια. Ο πρώτος μας στόχος επετεύχθη. Στο θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες νεκροί, δε μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτήν την καρέκλα» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αινιγματικό tweet Καμμένου πριν τη συνάντηση με Τσίπρα

«Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση» κατέληξε.

Μένει πλέον να φανεί εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβέρνηση, καταψηφίζοντας όμως τη Συμφωνία των Πρεσπών, ή εάν θα αποσύρουν και την στήριξη τους, οδηγώντας τον πρωθυπουργό στην αναζήτηση ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top