Τρικούβερτος καβγάς Πολάκη - Γεωργιάδη για τη Novartis και τον μάρτυρα

Απάντηση Πολάκη με επίθεση σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς

Άδωνις Γεωργιάδης Παύλος Πολάκης

Ακόμη μια σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε το ζήτημα της σύλληψης του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis «Γιάννη Αναστασίου».   

Novartis: Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας-σύζυγος γνωστής τραγουδίστριας

Δικαστικό και πολιτικό θρίλερ με τον προστατευόμενο μάρτυρα που συνελήφθη

Ο Παύλος Πολάκης με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στο facebook αποκάλυψε την ταυτότητα του μάρτυρα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος  μιλώντας στον Σκάι υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έχει υποπέσει στο αδίκημα «της εσχάτης  προδοσίας».  

«Τέρμα η υπομονή και η ανοχή στους αργούς ρυθμούς και στις υπόγειες κινήσεις των μηχανισμών της διαφθοράς!!! Υ.Γ.Περιμενω με αγωνία να καταθέσει μήνυση το ακροδεξιο γκρουπουσκουλο εναντίον του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Ν. Μ (σ.σ. τον οποίο κατανόμασε με το πλήρες ονοματεπώνυμό του)  τώρα που αποκαλύφθηκε και έγινε κατηγορούμενος, όπως απειλούσε πως θα κάνει με τσιρίδες και κραυγές…» Γιατι αργείς Γεωργιάδη;;;» υποστήριξε o κ. Πολάκης   

«Ο συγκεκριμένος δεν φέρει πλέον την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα, αντίθετα εχει διωχθεί ποινικά» υποστήριξε από την πλευρά του, παρέχοντας πολιτική κάλυψη  στον κ. Πολάκη, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.    

Ο αναπληρωτής  υπουργός Υγείας επανήλθε με νέα ανάρτηση-απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη που συνοδεύεται με επικρίσεις κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών για καθυστερήσεις σε υποθέσεις που ελέγχονται.   

«Προς το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο .....να ΤΟΥ ΠΩ πως για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ πρεπει να πανε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ....» έγραψε ο κ. Πολάκης. 

Στη νέα ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται ευθέως κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών τους οποίους κατανομάζει, ρωτώντας μεταξύ άλλων:   

«1) Μπορει κάποιος απο τους αρμόδιους εισαγγελείς ή  την ηγεσία της δικαιοσύνης που ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ το έργο των κατά τόπους ανακριτικών αρχών να απαντήσει γιατι η κυρία Μαρίνα Μπόζνου δεν εχει καλέσει ακόμα για ανάκριση (και πιθανή προφυλάκιση ) τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis κύριο Κωνσταντίνο Φρουζή στον οποίο εχει ασκηθεί ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2018!!! Πόσος καιρός επιτέλους χρειάζεται για να προχωρήσει η δικογραφία; 

2) Μπορει κάποιος να απαντήσει, απο τους υπεύθυνους πάλι, γιατί η κυρία ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ,ανακρίτρια κατά της διαφθοράς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ για ανάκριση (και πιθανη προφυλακιση) τα μέλη της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ (ΠΟΥΛΗΣ ,ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και σια) στα οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ απο τον ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018;» 

«Ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης κατηγορεί ονομαστικά το μισό δικαστικό Σώμα για συγκάλυψη. Δηλ ένας μετέχων της Εκτελεστικής Εξουσίας παρεμβαίνει στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ονοματίζει τους χειριστές των διαφόρων υποθέσεων! Ισόβια θα πάει» υποστήριξε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτηση στο twitter. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top