Μάτι: Δεν έχει δαπανηθεί ούτε ευρώ από 37 εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή για τα θύματα της Μάνδρας, έναν χρόνο πριν

Η καταστροφή στο Μάτι από τη φονική πυρκαγιά

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν όσα αποκάλυψε ο Νίκος Βούτσης για τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής για τους πυρόπληκτους στο Μάτι. 

Όπως είπε, μιλώντας στη Βουλή, έχουν συγκεντρωθεί 37,7 εκατομμύρια ευρώ από δωρεές αλλά δεν έχει δαπανηθεί ούτε ευρώ μέχρι σήμερα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε ιδιαίτερη και ονομαστική αναφορά στα μεγάλα ιδρύματα που έχουν αναλάβει να κάνουν έργα, μεταξύ των οποίων και ο όμιλος Βαρδινογιάννη.

«Μιλάμε για μεγάλα ιδρύματα όπως το Ίδρυμα Νιάρχος, Ίδρυμα Ωνάση, η εταιρία του κ. Βαρδινογιάννη, ο Ολυμπιακός», ανέφερε ο κ. Βούτσης, ο οποίος παρέθεσε και ονομαστικά τις εταιρείες που προχώρησαν σε έργα με απευθείας συμβολή: Τιτάνας, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΛ.ΠΕ, ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ, ΤΕΡΝΑ, GP, AKΤΩΡ.

Επίσκεψη στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα

Αλυσίδα αλληλεγύης και αγάπης για τους πληγέντες από τη φονική πυρκαγιά

Το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη κοντά στους συμπολίτες μας

Μάλιστα, ζήτησε να υπάρξει, έστω σε ένα Μητρώο, ανεξάρτητα του Κεντρικού Λογαριασμού, μια ακριβής καταγραφή αυτών των δωρητών και των ποσών που έδωσαν, άλλος για το Λύρειο Ίδρυμα, άλλος για τα πυροσβεστικά οχήματα…

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Ολομέλεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στη Μάνδρα, με αφορμή τη σημερινή επέτειο ενός χρόνου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top