Σκληρή πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για την υπόθεση του Φλώρου

Πόλεμος ανακοινώσεων με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας

Πόλεμος ανακοινώσεων και ανταλλαγή βαριών κατηγοριών ξέσπασε Ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΝΔ γύρω από την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου, που αποφυλακίστηκε με ψευδές πιστοποιητικό αναπηρίας και οδηγήθηκε εκ νέου στη φυλακή με έφεση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, έκανε λόγο για ένα ακόμη σκάνδαλο που – όπως τονίζει – ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

«Ο ανιψιός και σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, όχι μόνο ήταν δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου αλλά, όπως κατέθεσε στον ανακριτή, έστησε ο ίδιος τις offshore μέσω των οποίων καταληστεύθηκε το ελληνικό Δημόσιο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήταν άμεση και έντονη.

Η Πειραιώς έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της για «ωμή πολιτική αλητεία από το όργανο προπαγάνδας της κυβέρνησης με δράστες τη συμμορία Βαξεβάνη και ηθικούς αυτουργούς τους συνεργάτες του κ. Τσίπρα, αλλά και προσωπικά τον ίδιο».

«Το συκοφαντικό δημοσίευμα σκοπίμως αποκρύπτει το γεγονός ότι ο κ. Δημητριάδης υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Φλώρου συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκισή του» τονίζει η ΝΔ και καταλήγει ως εξής: «Οι χυδαίοι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν και ο ηθικός αυτουργός Αλέξης Τσίπρας, είτε το θέλει, είτε όχι, σύντομα θα τιμωρηθεί, όπως του αξίζει, στις κάλπες».

Το Μέγαρο Μαξίμου επανήλθε στο θέμα με νέα ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για αμηχανία και πανικό της ΝΔ που βγάζουν μάτι.

«Αντί να απαντήσει επί της ουσίας γράφει εκθέσεις περί ανέμων και υδάτων» αναφέρει το Μαξίμου, επαναλαμβάνοντας όσα έλεγε στην πρώτη ανακοίνωση για τον κ. Δημητριάδη.

Παράλληλα, τονίζει πως «πολλοί είναι αυτοί που στο παρελθόν έτρεξαν να συνεργαστούν για να γλιτώσουν, όταν τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη».

«Οι δικαιολογίες του κ. Μητσοτάκη είναι αστείες. Το μόνο που δεν είναι αστείο είναι πως οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι ρήμαξαν την Ελλάδα τόσα χρόνια…» καταλήγει το Μαξίμου.

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top