Στα «μαχαίρια» Τόσκας και ειδικοί φρουροί: Δείχνετε ανοχή στους μπαχαλάκηδες - Θα έχουμε νεκρό

«Σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία»

«Είναι κρίμα γιατί ο υπουργός χάνει την ψυχραιμία του» είπε ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα που άφησε αιχμές κατά της ΕΛΑΣ για τους βανδαλισμούς στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας από αντιεξουσιαστές που συμπαραστέκονται στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος θα την πληρώσει ο αστυφύλακας. Ο χαμηλόβαθμος. Η Πολιτεία δεν έχει αναγνωρίσει το έργο μας» τόνισε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμη: Τόσκας για βανδαλισμούς: Δεν έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΛΑΣ

«Σε λίγο θα αποτελεί είδηση να μην υπάρχει επίθεση σε διμοιρία. Εμείς θα λέμε την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου, να μην έχουμε νεκρό συνάδελφο ή πολίτη. Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί» υποστήριξε ο κ. Μαυροειδάκος.

Ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για ανοχή στους «μπαχαλάκηδες» με πολιτική απόφαση: «Όταν καταργείς την Ομάδα Δέλτα, η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς για την αντιμετώπιση των μπαχαλάκηδων. Όταν η ομάδα ΔΙΑΣ παραμένει σταθερή. Όταν βλέπετε Ρουβίκωνες να προσαγάγονται και να ψέγονται μετά οι συνάδελφοι που τους προσήγαγαν. Όταν δε σχηματίζεται καμία δικογραφία εις βάρος των μπαχαλάκηδων. Ούτε τους προσαγαγάγουν πλέον…».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top