Τόσκας για βανδαλισμούς: Δεν έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΛΑΣ

Σκληρή απάντηση σε Καμίνη: Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει

«Δεν έκανε σωστά τη δουλειά της η ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί έδειξαν αδράνεια» τόνισε ο Νίκος Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τους βανδαλισμούς στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από αντιεξουσιαστές που συμπαραστέκονται στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

«Εξέφρασα το θυμό μου και την οργή γιατί σαφέστατες οδηγίες δεν τηρήθηκαν» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Τόσκας μίλησε για νέα δομή και ο ανέφερε ότι 200 αστυνομικοί θα βγουν σε πρώτη φάση στους δρόμους και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει έλλειψη αστυνομικών αλλά πρόβλημα κατανομής. Μάλιστα, άφησε υπόνοιες κατά ανώτερων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, λέγοντας πως «θα τους βρω εγώ και θα τους ξετρυπώσω αν δεν μπορούν κάποιοι υπηρεσιακοί». 

Απαντώντας στο γιατί δεν συλλαμβάνονται τα μέλη του Ρουβίκωνα, ο υπουργός είπε: «Για μας δεν υπάρχουν δικά μας παιδιά. Οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί είναι να εφαρμόζουν τον νόμο. Δεν ισχύει αυτό που λένε κάποιοι ότι εμείς φρενάρουμε τα όργανα από το να εφαρμόσουν τον νόμο». 

Διαβάστε ακόμη: Παρέμβαση Τσίπρα ζητά ο Καμίνης: Ο Τόσκας έχει αποτύχει στο θέμα της ασφάλειας

Τέλος, ο κ. Τόσκας απάντησε με σκληρή γλώσσα στη χθεσινή επίθεση που του έκανε ο Γιώργος Καμίνης: «Καλό θα είναι να κάνει τη δουλίτσα του και να μην προσπαθεί να συγκαλύψει τις ελλείψεις του αναζητώντας ευθύνες αλλού. Στον κ. Καμίνη εγώ δεν θα έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top