Το ταξίδι του Πρωθυπουργικού ζεύγους στο Σικάγο - Συνεχίζει τις επαφές του με ομογενείς ο Τσίπρας

Πήρε και γεύση από Χόλυγουντ, καθώς ξεναγήθηκε στα πλατό της Cinespace films μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής - Νέα ενημέρωση 20:44

Κάλεσμα για επενδύσεις στην Ελλάδα απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας που συνεχίζει τις επαφές του στο Σικάγο με ομογενείς αλλά και Αμερικανούς αξιωματούχους.

Ο πρωθυπουργός λίγο πριν αναχωρήσει για Ουάσιγκτον όπου απόψε τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ συναντήθηκε με επιχειρηματίες, ενώ αύριο στις 7 το απόγευμα θα περάσει το πόρτα του Λευκού Οίκου για την συνάντηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μήνυμα ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον ομιλία του κατά την διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε προς τιμήν του το ελληνικό προξενείο στο Σικάγο.

Ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως η Ελλάδα αφήνει πίσω όχι μόνο την κρίση αλλά και το μοντέλο που την δημιούργησε και κάλεσε τους ομογενείς να στηρίξουν τις προσπάθειες της χώρας.

«Η βοήθεια σας, η βοήθεια της ελληνικής κοινότητας είναι επίσης κρίσιμη στο να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα με έμφαση στα συμφέροντα της περιοχής»

«Ειλικρινά, ελπίζω ο κ. Τσίπρας να μπορέσει να αξιοποιήσει για τη χώρα μας τη σπάνια ευκαιρία, που επαναλαμβάνω και για λόγους συγκυρίας του προσφέρεται, δηλαδή να μην μείνει ως μόνη παρακαταθήκη του ταξιδιού του μια φωτογραφία με τον Αμερικανό Πρόεδρο χάριν επικοινωνιακών εντυπώσεων» επεσήμαναν από τη ΝΔ.

Λίγο νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα ξεναγήθηκαν στο ελληνικό μουσείο του Σικάγο.

Εντυπωσιασμένο το πρωθυπουργικό ζεύγος από τα εκθέματα και από την ιστορία που καταγράφουν.

Ο πρωθυπουργός πήρε και γεύση από Χόλυγουντ, καθώς ξεναγήθηκε στα πλατό της Cinespace films μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής.

Ο Ελληνοαμερικανός Αλεξ Πίσιος, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα τις δυνατότητες που υπάρχουν για τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top