Η κρυφή ομπρέλα του άνδρα ασφαλείας του Τσίπρα και η υποδοχή στο Υπουργείο Υγείας με συνθήματα

Κάλεσαν τον πρωθυπουργό να πάει μόνος του σ ‘ένα νοσοκομείο για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί

Ένταση επικράτησε σήμερα όταν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να κατέβουν από τα γραφεία του υπουργείου υγείας στο δρόμο και να διαδηλώσουν. Ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τους απέκλεισαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Προς αποφυγήν δυσάρεστων εκπλήξεων άνδρας της ασφάλειας του πρωθυπουργού κρατούσε διακριτικά μια μικρή σπαστή ομπρέλα για να τον προστατεύσει από ...ιπτάμενους κινδύνους.

Όση ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στο υπουργείο υγείας οι εργαζόμενοι της ΠΟΕΔΗΝ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα. Μάλιστα κάλεσαν τον πρωθυπουργό να πάει μόνος του σ ‘ένα νοσοκομείο για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Όμως εκείνος επέλεξε να τους επιτεθεί κάνοντας λόγο για βολεμένους συνδικαλιστές, ενώ κάλυψε πλήρως τον Παύλο Πολάκη στην κόντρα του με τη δικαιοσύνη. Η ένωση δικαστών είχε χαρακτηρίσει αστοιχείωτη την κριτική του υπουργού σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές τις συνεχείς παρατάσεις ώστε να μην παραγράφονται φορολογικά αδικήματα.

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές, ακόμα και θεσμικά εμπόδια, αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση και να μας στήνουν τέτοια εμπόδια»

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε την υπόσχεση για 9.500 προσλήψεις και επανάφερε σε πρώτο πλάνο τα σκάνδαλα στην υγεία.

«Δύσοσμες αποκαλύψεις. Πολύ πιο δύσοσμες και από τους τόνους των σκουπιδιών στους δρόμους, που άρχισαν να μαζεύονται από χθες» είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top