Τσίπρας: Εμείς οι αστοιχείωτοι ξεπερνούμε όσους έχουν… στοιχείωση

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργείο Υγείας

Τσίπρας: Οι αστοιχείωτοι και όσοι έχουν... στοιχείωση

«Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές, ακόμα και θεσμικά εμπόδια, αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο  πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, προκαλώντας σχόλια και αντιδράσεις τόσο επί της ουσίας (για τα όσα δήλωσε αλλά και  για τη στήριξη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη μία μόλις ημέρα μετά τη σύγκρουσή του με τους δικαστές του ΣτΕ) όσο και για τον νεολογισμό που χρησιμοποίησε.        

ΝΔ: Μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα  

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το περιεχόμενο των αναφορών του πρωθυπουργού από το υπουργείο Υγείας. «Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της Κυβέρνησής του. Μετά την στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη. Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

 ΠΑΣΟΚ: Το ίδιο αστοιχείωτος με τον Πολάκη

«Είναι το ίδιο αστοιχείωτος όπως και ο εκλεκτός του Υπουργός, κ. Πολάκης! Όσο για τις επερχόμενες δήθεν «επαναστατικές» αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που ο κ. Τσίπρας διατυμπανίζει, αποτελούν στην ουσία την αποδόμηση των υπαρχουσών δομών που λειτουργούν. Να σταματήσουν επιτέλους τα σόου και την προπαγάνδα γιατί οι πολίτες γνωρίζουν καλά την καταστροφή που έχουν φέρει στο χώρο της Υγείας. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να φύγουν μήπως και σωθεί ότι έχει απομείνει όρθιο από την ιδιοτέλεια και την ανικανότητά τους» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ στην δική του ανακοίνωση.  

Ποτάμι: Εικονική πραγματικότητα η Υγεία του κ. Τσίπρα

«Εικονική πραγματικότητα η Υγεία για τον κ. Τσίπρα και το επιτελείο του, καθώς 2,5 ολόκληρα χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας, εξακολουθούν να βρίσκονται στο δικό τους παράλληλο σύμπαν, ένα σύμπαν που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που βιώνει ο Έλληνας ασθενής και πολίτης» σχολίασε το Ποτάμι

ΚΚΕ: Παραπλανά ασθενείς και εργαζόμενους στην  Υγεία

«Η κυβέρνηση «παίρνει άριστα» για την απόδοσή της, από τη μια να υλοποιεί αποτελεσματικά τις απαιτήσεις του κεφαλαίου, για τις άγριες κρατικές περικοπές στην υγεία και τη φαρμακευτική περίθαλψη και από την άλλη να παραπλανά τους ασθενείς και τους υγειονομικούς ότι αυτή η αντιλαϊκή πολιτική είναι δήθεν για το καλό τους, άρα πρέπει να επιβραβευτεί και από πάνω» ισχυρίζεται στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ

     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top