Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο στούντιο! Άγριος ΚΑΥΓΑΣ Ζαχαριάδη – Οικονόμου για τον Σώρρα

Ο συσχετισμός με τον Τσίπρα που άναψε φωτιές

Μπουρλότο έβαλε στο τηλεοπτικό στούντιο σήμερα το πρωί ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Οικονόμου, όταν συνέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Αρτέμη Σώρρα.

Όλα συνέβησαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου καλεσμένοι ήταν μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές του υποσχέσεις σχετικά με την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την αύξηση του κατώτατου μισθού και τη διατήρηση του αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η ΝΔ θα πάει τους μισθούς στα 751 ευρώ απάντησε:

«Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά ο Σώρρας τα λέει και ο Τσίπρας τα έχει πει»!

Αυτή η φράση άναψε το φιτίλι και ακολούθησε τρικούβερτος καυγάς.

«Μα τι λέτε κύριε Οικονόμου, σοβαρά τα λέτε ώρα αυτά; Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα», του είπε ο Κ. Ζαχαριάδης με τον Οικονόμου να του απαντά: «Σοβαρά μιλάτε»;

«Βεβαίως, λέτε τον Τσίπρα Σώρρα», συνέχισε ο Κ. Ζαχαριάδης με τον βουλευτή της ΝΔ να διερωτάται:

«Ποια ήταν η διαφορά του '15 του Τσίπρα με τον Σώρρα»;

«Ότι έγιναν εκλογές, αυτή ήταν η διαφορά», απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης με τον Β. Οικονόμου να επιμένει:

«Σε αυτά που λέγανε κύριε Ζαχαριάδη. Ποια ήταν η διαφορά του Τσίπρα με τον Σώρρα; Μόνο μία. Ο Σώρρας θα έδινε και 20 χιλιάρικα σε κάθε οικογένεια».

«Τόσο καταλαβαίνετε», του είπε τότε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή της ΝΔ να καταλήγει λέγοντας:

«Τον έναν τον κυνηγάει η αστυνομία κι ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top