Συνέχεια στην κόντρα Πολάκη-Άδωνι: To post στο facebook και οι δηλώσεις στο ραδιόφωνο

«Λυπηρό που η ΝΔ έχει αυτό το άτομο για αντιπρόεδρο» - «Ο κ. Πολάκης χάρισε 800 εκατ. ευρώ»

Συνέχεια στην κόντρα Πολάκη-Άδωνι: To post στο facebook και οι δηλώσεις στο ραδιόφωνο

Σε υψηλή ένταση συνεχίστηκε η κόντρα του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τον χθεσινό χαμό στη Βουλή.

«Όταν θα φύγεις από υπουργός, εγώ θα σε κλείσω φυλακή» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να απαντά: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια με ανάρτησή του στο facebook έκαβε λόγο για «παραμάγαζο του Άδωνι στο Δημόσιο» που αποκαλύφθηκε και έκανε λόγο για «αποδείξεις και ονόματα» που ακούστηκαν στη Βουλή, ρωτώντας μάλιστα «εισαγγελέας ακούει;».

«Το λυπηρό είναι ότι η ΝΔ έχει αυτό το άτομο για αντιπρόεδρο ενώ θα έπρεπε να μην έχει ανοίξει ποτέ την πόρτα της σε αυτό αλλά και τα λοιπά ακροδεξιά λιμά που έβαλε μέσα, ελέω Σαμαρά» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης.

«Ο κ. Πολάκης είπε ότι είχαν το μυαλό τους στη διαπραγμάτευση το ‘15. “Χάρισαν” έτσι στις φαρμακοβιομηχανίες 500 εκ. ευρώ. Παραδέχτηκε ότι δεν είχαν βγάλει δελτίο τιμών. Συνολικά πάνω από 800 εκ. ευρώ χάρισαν γιατί “ξέχασαν” να βγάλουν δελτίο τιμών»  είπε, εξάλλου, ο κ. Γεωργιάδης.

«Με φαντάζεστε να πήγαινα εγώ στη Βουλή ως υπουργός και να έλεγα σε καταγγελία της αντιπολίτευσης του τότε ΣΥΡΙΖΑ ότι χάρισα 800 εκ και συγγνώμη το ξέχασα;» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Οι αριστεροί, που θέλουν έμενα να πεθαίνω στο πηγάδι και είναι κατά των κεφαλαίων, πώς αισθάνονται που έκαναν πορείες κατά του καπιταλισμού και η Νovartis ενώ επί Γεωργιάδη έχασε εκατομμύρια, επί Πολάκη κέρδισε;» είπε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είπε πως «χθες στη Βουλή ο κος Πολάκης μιλούσε εναντίον μου 26 λεπτά και το όνομα Νovartis δεν το είπε. Δεν σας κάνει εντύπωση;».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top