ΧΑΜΟΣ στη Βουλή - Άδωνις σε Πολάκη: Εγώ θα σε στείλω φυλακή

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Μεγάλη ένταση επικράτησε για μία ακόμη φορά στη Βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, κατά τη συζήτηση ερώτησης για το ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Αν συνεχίσετε  έτσι θα σας κάνω αγωγή και θα ζήτω αποζημίωση», προειδοποίησε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά αργότερα είπε χρησιμοποιώντας ενικό:

«Όταν θα φύγεις απο υπουργός εγώ θα σε κλείσω φυλακή».

 «Ντροπή να κουνάτε το δάχτυλο σε μας. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά» απάντησε από την πλευρά του ο κ. Πολάκης.  

Αιτία ήταν για μία ακόμη φορά η «λίστα διορισμών» 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη, όπως έχει καταγγείλει  ο Παύλος Πολακης, την οποία πάντως δεν  κατέθεσε στη Βουλή (επειδή βρίσκεται στον εισαγγελέα όπως ανέφερε) αλλά επικαλέσθηκε  ορισμένα ονόματα συνεργατών του κ.  Γεωργιάδη που  όπως υποστήριξε διορίστηκαν την συγκεκριμένη περίοδο.

«Προκύπτει έμμισθη σχέση.  Φαίνονται να πληρώνονται χωρίς να φαίνονται οι συμβάσεις» ισχυρίσθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Γεωργιάδης υποστήριξε από την πλευρά του ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν διορίστηκαν ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο, πρόσθεσε,  έχει τη δυνατότητα να πληρώνει και με χρήματα από χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Κόντρα υπήρξε και για το ζήτημα της αύξησης των τιμών στα φάρμακα,  με τους δύο πολιτικούς να αλληλοκατηγορούνται.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top