ΒΟΛΕΣ εκατέρωθεν! Μαξίμου: Τριπλ νταμπλ Κικίλια- ΝΔ: Δεν ξέρετε ούτε μπάσκετ ούτε πολιτική

Η κόντρα συνεχίζεται... σε άλλο επίπεδο!

ΒΟΛΕΣ εκατέρωθεν! Μαξίμου: Τριπλ νταμπλ Κικίλια- ΝΔ: Δεν ξέρετε ούτε μπάσκετ ούτε πολιτική

Η πολιτική κόντρα συνεχίζεται μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη  συνέντευξη Τσακαλώτου και τις δηλώσεις Τζανακόπουλου, και μάλιστα περνά σε άλλο επίπεδο! Οι βολές εκατέρωθεν... εκτοξεύτηκαν με μπασκετικούς όρους!

Μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι ζητά 4ο μνημόνιο, το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού απάντησε στη ΝΔ κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση και τον Βασίλη Κικίλια για επαναλαμβανόμενα ψέματα.

Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχολιάζει: "Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας. Η ΝΔ από την αρχή του έτους δικαιώνει την παροιμία. Δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση που να μη λέει ψέματα!. Σήμερα ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 δήθεν παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για μετά το 2018 και ότι ομολόγησε ότι συζητάει νέο 4ο μνημόνιο. Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Κικίλιας επανέρχεται στον κ. Τσακαλώτο, λέγοντας ξανά ψέματα. Φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει ότι με ανακοίνωση το ΥΠΟΙΚ τον έχει διαψεύσει κατηγορηματικά»

Κατόπιν αυτών, αναφέρει ότι «επειδή ο κ. Κικίλιας δείχνει να μην καταλαβαίνει από πολιτική, θα του το πούμε με όρους μπάσκετ. Σήμερα έκανε τριπλ ντάμπλ. Είναι διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης».

Τέλος, παρατίθεται το ακριβές απόσπασμα της συνέντευξης του κυβερνητικού εκπροσώπου "Στο Κόκκινο 105,5", με το σχόλιο ότι αν ο κ.Κικίλιας «ενδιαφέρεται για ολόκληρη τη συνέντευξη, κυκλοφορεί και σε ηχητικό».

Απάντηση Κικίλια: «Δεν ξέρετε από μπάσκετ ούτε από πολιτική»

Μέσω twitter απάντησε ο Βασίλης Κικίλιας στην επίθεση που δέχτηκε από το Μαξίμου, σημειώνοντας:

«Triple double: πχ 17πόντοι 12ριμπαουντ,10ασίστ. Double dribble:διπλή τρίπλα δηλ βήματα. Ούτε αυτό δε ξέρετε! #μαξίμου. Αυτά περί μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια ανάρτησε δύο φωτογραφίες, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις Τσακαλώτου και Τζανακόπουλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top