Επίθεση Παππά σε Σόιμπλε: Να μην επικαλείται τις εκλογές, έχουμε και εμείς κοινοβούλιο

Κατηγόρησε τη Γερμανία για λάθη και εμμονές που δεν παραδέχεται – Κατηγορηματικό «όχι» σε εκλογές

Επίθεση Παππά σε Σόιμπλε: Να μην επικαλείται τις εκλογές, έχουμε και εμείς κοινοβούλιο

Επίθεση κατά του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς από την Πάτρα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Κλεομένη Μπάρλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατηγόρησε τους δανειστές και ειδικά τη Γερμανία ότι έχουν κάνει λάθη και ότι έχουν εμμονές που αρνούνται να παραδεχτούν, ενώ ειδικά για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε: «Οι πολιτικοί ανταγωνισμοί είναι θεμιτοί αρκεί να είναι ειλικρινείς και να μην γίνονται με όρους εκβιασμού, οι οποίοι προφανώς δεν πρόκειται να γίνουν από την κυβέρνηση αποδεκτοί. Δεν μπορεί να επικαλείται κάποιος ότι έχει εκλογές σε εννέα μήνες και ότι είναι δύσκολο να πάει στο Κοινοβούλιό του. Κοινοβούλιο έχουμε και εμείς».

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε σενάρια τα όσα ακούγονται για πιθανά νέα μέτρα, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχουν μέτρα, τα οποία δεν είναι συμφωνημένα».

Όσον αφορά την επιστολή Τσακαλώτου, ο κ. Παππάς έκανε λόγο απλά για επαναβεβαίωση του ότι η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα του Ιουλίου του 2015 και μίλησε για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ για ακόμη μία φορά εξαπέλυσε βέλη στη ΝΔ για το ότι δεν υπερψήφισε την εφάπαξ παροχή στους συνταξιούχους.

Τέλος, αναφορικά με τα χρήματα που έχουν καταβληθεί ως πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Νίκος Παππάς είπε ότι θα επιστραφούν μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top