Power Pass: Έρχεται δεύτερη ευκαιρία για διόρθωση λαθών

Σκρέκας: Υπάρχει επάρκεια σε αέριο σε περίπτωση οριστικής διακοπής

«Δεύτερη ευκαιρία» για το Power Pass θα δώσει η κυβέρνηση, όπως τόνισε ο Κώστας Σκρέκας, υπογραμμίζοντας πως «θα διορθωθούν τα λάθη στην επιστροφή της ρήτρας ενέργειας».

Αν και το υπουργείο Οικονομικών ΥΠΟΙΚ διεμήνυε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίξει τροποποιητική αίτηση για την επιδότηση ρεύματος, ο υπουργός Ενέργειας σήμερα ανέφερε πως «εξετάζουμε τρόπους πώς θα διορθωθούν τα λάθη», όπως το πιο απλό λάθος με τον λανθασμένο ΙΒΑΝ.

Επεκτείνεται και για τον Ιούνιο το Power Pass

Υπάρχει επάρκεια σε αέριο σε περίπτωση οριστικής διακοπής

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε πως η Ελλάδα παραμένει αντίθετη την πρόταση της Κομισιόν για οριζόντια υποχρεωτική μείωση κατά 15% στο φυσικό αέριο για όλα τα κράτη – μέλη, όπως, εξάλλου, επεσήμανε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Φυσικό αέριο: Όχι σε Κομισιόν για μείωση 15% από Ελλάδα, Ισπανία,Πορτογαλία

Ρεύμα με το δελτίο: Γιατί η κυβέρνηση ελπίζει ότι δε θα χρειαστεί

Παράλληλα, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί μέτρα για να υπάρχει επάρκεια σε φυσικό αέριο, σε περίπτωση ολοκληρωτικής διακοπής.

Λογαριασμοί ρεύματος: Τη Δευτέρα ανακοινώνονται τα νέα τιμολόγια

«Η Ελλάδα έχει προνοήσει, η Ευρώπη έχει καθυστερήσει, είναι άδικο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Πολωνία και το Βέλγιο έχουν προβληματισμούς, όχι μόνο εμείς».

Έρχονται νέα «Εξοικονομώ» και «Αλλάζω συσκευή» από φθινόπωρο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top