Fuel Pass 2: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο επίδομα βενζίνης

Οι προϋποθέσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι - Ποιοι θα λάβουν έξτρα χρήματα

Έως τα 100 ευρώ θα φτάσει το νέο επίδομα βενζίνης, το Fuel Pass 2, το οποίο θα δοθεί σε πάνω από 3 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, ενώ η καταβολή του επιδόματος εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου.

Οι δικαιούχοι για το Fuel Pass 2 - Έως 45.000 ευρώ το εισοδηματικό όριο

Οι κάτοχοι των οχημάτων, που κινούνται με πετρέλαιο κίνησης, θα είναι διπλά κερδισμένοι, καθώς εκτός από το επίδομα βενζίνης, θα συνεχίσουν για το επόμενο τρίμηνο να λαμβάνουν και επιδότηση 15 λεπτών στην αντλία.

Ποιοι θα πάρουν επιπλέον χρήματα

Με τη χρήση της ψηφιακής κάρτας η επιδότηση αυξάνεται κατά 15 ευρώ έναντι των 5 ευρώ την προηγούμενη φορά. Πιο αναλυτικά:

Fuel Pass 2: Στα 80 ευρώ το επίδομα για τη βενζίνη - Ανακοινώσεις Μητσοτάκη

•    Εάν ο δικαιούχος χρησιμοποιήσει την ψηφιακή κάρτα για να λάβει την επιδότηση, το ποσό για το τρίμηνο στην ηπειρωτική Ελλάδα θα ανέλθει σε 80 ευρώ έναντι των 45 ευρώ της προηγούμενης επιδότησης.

Fuel Pass

•    Εάν ο δικαιούχος επιλέξει την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβει σε 65 ευρώ έναντι 40 ευρώ της προηγούμενης επιδότησης.

Αλλάζω Συσκευή: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση

Για τις νησιωτικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Κρήτης τα ποσά είναι αυξημένα. Οι δικαιούχοι θα λάβουν είναι 100 ευρώ εάν επιλέξουν την ψηφιακή κάρτα και 85 ευρώ εάν επιθυμούν πληρωμή στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Για τις μοτοσικλέτες η επιδότηση στις ψηφιακές κάρτες θα ανέλθει στα 60 ευρώ και στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων στα 45 ευρώ.

Ειδικά για τις νησιωτικές περιοχές, για τις μοτοσικλέτες οι δικαιούχοι θα λάβουν 70 ευρώ με την ψηφιακή κάρτα και 55 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top