Στους ρυθμούς της Black Friday: Αύξηση 2.600% έφερε στις πωλήσεις!

Μεγάλες εκπτώσεις ακόμη και από… ταβέρνες

Στους ρυθμούς της Black Friday κινείται η ελληνική αγορά, με καταναλωτές κι επιχειρηματίες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα. 

Για να μην σας εξαπατήσουν: Αυτές είναι οι τιμές πριν την Black Friday!

Κάποιοι καταναλωτές έχουν ήδη προνοήσει και έχουν κρατήσει τα προϊόντα που θέλουν να αγοράσουν αύριο. Όπως αυτό εδώ το carousel που έχει το όνομα της μελλοντικής του ιδιοκτήτριας. 

«Και φέτος συμμετέχουμε με ποσοστό από 10 έως 50%, σε διάφορα προϊόντα, όχι βέβαια σε όλα γιατί είναι ασύμφορο…» δηλώνει ο καταστηματάρχης Αντώνης Λεούσης.

Πολλοί καταναλωτές περιμένουν πως και πως την αυριανή μέρα για να πάρουν ότι έχουν βάλει από καιρό στο μάτι. 

Ρούχα, παπούτσια και βασικά ηλεκτρονικές συσκευές είναι στις προτεραιότητες.  

Υπάρχουν όμως και άλλοι που θεωρούν την μέρα αυτή παγίδα.

Οι πωλήσεις σύμφωνα με το Black Friday Global αυξήθηκαν κατά 2.600%!  Στην κατάταξη μάλιστα η Ελλάδα είναι στην πρώτη τετράδα μετά το Πακιστάν, την Ουγγαρία και την Ιταλία. 

Η απήχηση ήταν τέτοια που φέτος στην Black Friday συμμετέχουν ακόμα και εταιρείες αυτοκίνητων, σούπερ μάρκετ και…  ταβέρνες,  όπως στην Σταμάτα.  «Εμείς λειτουργούμε με μια έκπτωση της τάξεως του 50% και σήμερα και αύριο επί των αναγραφόμενων τιμών στον κατάλογό μας» δηλώνει στο Star ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Σταμάτα Νίκος Πέππας.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top