Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα;

Πότε «βλέπουν» στο παλάτι του Κένσιγκτον να κάνει την πρώτη της εμφάνιση

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πορεία της θεραπείας που ακολουθεί η Κέιτ Μίντλετον για την αντιμετώπιση του καρκίνου, μετά από πληροφορίες που ανέφεραν ότι μπορεί να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα. 

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισιόδοξος για την υγεία της Κέιτ - «Πάει καλά»

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενημερώθηκε για το βασιλικό ίδρυμα για την πρώιμη παιδική ηλικία, που παρουσίασε μια νέα έκθεση, στην οποία υποστηρίζεται ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία, μπορεί να αποφέρει περισσότερα από 45,5 δισ. λίρες κάθε χρόνο στην οικονομία της Βρετανίας. 

Κέιτ Μίντλετον 1

Η εκτελεστική διευθύντρια του Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood, Christian Guy, είπε επίσης ότι η Κέιτ ήταν «ενθουσιασμένη» από την εκστρατεία και ότι η πρωτοβουλία «προχωρούσε καθώς η Κέιτ αναρρώνει».

Κέιτ Μίντλετον: O Ουίλιαμ μίλησε πρώτη φορά για την πορεία της υγείας της

Η εξέλιξη αυτή θεωρήθηκε θετικό σημάδι από πολλούς και πυροδότησε νέα σενάρια σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής της στη… δουλειά. 

Κέιτ Μίντλετον 2

Ωστόσο, η Daily Mail αναφέρει ότι οι φίλοι της Κέιτ έχουν δηλώσει πως είναι απίθανο να τη δούμε ξανά «μέχρι το φθινόπωρο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το χρονικό αυτό διάστημα να διευρυνθεί έως ότου ανακάμψει πλήρως.

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

«Κανείς δε θέλει να ασκήσει πίεση στην Κέιτ», είπε μια βασιλική πηγή στην εφημερίδα.

«Το μόνο πράγμα που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι να βελτιώνεται. Έχει περάσει μια δοκιμασία φέτος… Είναι μια αντανάκλαση της σημασίας της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας για το μέλλον της μοναρχίας ότι της έχει δοθεί όσος χρόνος χρειάζεται», πρόσθεσε.

Κέιτ Μίντλετον 3

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και στον απόηχο της ενημέρωσης σχετικά με την ενημέρωσή της για την έκθεση Early Years, το Παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε μια παρόμοια επιφυλακτική δήλωση στη Sun.

Κέιτ Μίντλετον: Τα σημάδια που δείχνουν ότι αναρρώνει καλά

«Αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως η επιστροφή της πριγκίπισσα της Ουαλίας στη δουλειά», προειδοποίησε ο εκπρόσωπος.

Πώς ευχαρίστησε η Κέιτ Μίντλετον όσους τη στηρίζουν

Ένας ανώτερος βασιλικός σύμβουλος πρόσθεσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ομάδα εργασίας. Κρατήθηκε ενήμερη από την αρχή της δημιουργίας της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά».

Κέιτ Μίντλετον 4

«Πρόκειται για μια σαφή δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της στη δημόσια υπηρεσία ότι αυτό θα είναι το επίκεντρο της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στην εργασία της. Αλλά ήμασταν πραγματικά σαφείς ότι χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει τώρα. Θα επιστρέψει στην εργασία της όταν θα έχει το πράσινο φως από τους γιατρούς», συνέχισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top