Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 23χρονο μοντέλο μέσα σε εστιατόριο!

Η σχέση της με αρχηγό συμμορίας ναρκωτικών

Εν Ψυχρώ Δολοφονία 23χρονου Μοντέλου Μέσα Σε Εστιατόριο

Φρίκη στο Εκουαδόρ με την εν ψυχρώ δολοφονία 23χρονου μοντέλου σε εστιατόριο.

Η πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Εκουαδόρ πυροβολήθηκε από δύο ενόπλους μέρα μεσημέρι. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, είχε διασυνδέσεις με τον αρχηγό συμμορίας ναρκωτικών, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους.

Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τη στιγμή που η βασίλισσα της ομορφιάς Landy Párraga Goyburo να συνομιλεί με έναν άνδρα σε εστιατόριο της περιοχής Quevedo την Κυριακή, όταν εντόπισε τους κουκουλοφόρους να περνούν κρυφά από την είσοδο του καταστήματος. 

 

Ένας από τους ένοπλους όρμησε προς το μέρος της, πυροβολώντας τόσο την Párraga όσο και τον άνδρα με τον οποίο μιλούσε. Ο άλλος στεκόταν στην πόρτα και κρατούσε τσίλιες. Αφού τελείωσαν τη δουλειά τους, τράπηκαν σε φυγή.

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ μέσα σε εστιατόριο 23χρονο μοντέλο!

Φωτογραφία Instagram

 

 

Ποια ήταν η Landy Párraga Goyburo - Η σχέση της με τον έμπορο ναρκωτικών

Η Párraga, η οποία εκπροσώπησε την επαρχία Los Rios στον διαγωνισμό Μις Εκουαδόρ το 2022, βρέθηκε στο Quevedo για να παραστεί σε γάμο το Σάββατο. 

Έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τη δική της σειρά αθλητικών ειδών.

Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε πρωτοσέλιδο, όταν το όνομά της αναφέρθηκε σε μια συνομιλία μεταξύ του δολοφονημένου διακινητή ναρκωτικών Leandro Norero και του λογιστή του, Helive Angulo.

 

 

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Angulo, οι εισαγγελείς αποκάλυψαν ότι ο Norero είχε παρακαλέσει τον Angulo σε ένα μήνυμα του 2022 να βοηθήσει να κρατήσει τη σχέση του με τη βασίλισσα της ομορφιάς κρυφή.

«Αν η σύζυγός μου μάθει κάτι σχετικά με αυτήν, την έχω βάψει. Φίλε μου, το όνομά της δεν πρέπει να μαθευτεί πουθενά. Διαφορετικά, ο κόσμος μου θα καταρρεύσει», είχε γράψει σε ένα από τα μηνύματά του.

Ο έμπορος ναρκωτικών δολοφονήθηκε στη φυλακή έξι μήνες μετά τη φυλάκισή του.

Τα οικονομικά της Párraga ήταν υπό έρευνα, ωστόσο δε διώχθηκε ποτέ για έγκλημα και δεν είχε κάνει ποτέ δημόσια σχόλια για την υπόθεση ή τη σχέση της με τον Norero και την οργάνωσή του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top