Διάσημη momfluencer καταδικάστηκε για την κακοποίηση των παιδιών της

Η Ruby Franke ανέβαζε στο YouTube βίντεο με συμβουλές για γονείς

Ruby Franke: Καταδικάστηκε Για Κακοποίηση Των Παιδιών Της

Μπορεί τα βίντεο της με συμβουλές για γονείς να την έκαναν διάσημη, ωστόσο η YouTuber, Ruby Franke καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για την κακοποίηση των παιδιών της. 

Το χρονικό της σύλληψης της Ruby Franke 

Η 42χρονη momfluencer βρίσκεται στα «χέρια» των Αρχών από τον Αύγουστο του 2023. Η σύλληψή της έγινε όταν ο 12χρονος γιος της το ‘σκασε από το σπίτι, καθώς προσπαθούσε να βρει με κάποιον τρόπο φαγητό. Η ίδια τον κρατούσε υποσιτισμένο, ενώ τραύματα στο σώμα του αποδείκνυαν ότι τον ακινητοποιούσε με σκοινί. 

 

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς μετά από αυτό μία σειρά τραγικών αποκαλύψεων για την οικογένειά της είδε το φως της δημοσιότητας μετά από αυτό, μεταξύ των οποίων και η κακοποίηση της 20χρονης κόρης της. 

Η Ruby Franke στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεσή της / AP

Οι ποινές που αντιμετωπίζει η momfluencer Ruby Franke 

Η YouTuber αντιμετωπίζει τέσσερις ποινές από ένα έως δεκαπέντε έτη η καθεμία και χρηματικό πρόστιμο δεκάδων χιλιάδων δολαρίων. Πρόκειται για την πιο αυστηρή ποινή που θα μπουρούσε να της έχει επιβληθεί. 

Youtuber κακοποιούσε και άφηνε νηστικά τα έξι παιδιά της

Η φρίκη που ζούσαν τα παιδιά της αποτυπώθηκε και από τα λόγια του Εισαγγελέα στο δικαστήριο που ανέφερε: «Τα παιδιά ζούσαν σε περιβάλλον που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης και στερούνταν τακτικά φαγητό, νερό, κρεβάτια για να κοιμηθούν και σχεδόν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας».

Η κακοποιητική της συμπεριφορά και οι ποινές που της έχουν επιβληθεί κόστισαν στην άλλοτε δημοφιλή influencer την καριέρα της.
Να σημειωθεί πως η Franke είχε περισσότερους από δύο εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της 8 Passengers, που άνοιξε το 2015.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top