Ιταλία: Νεκρή η 22χρονη Τζούλια που αναζητούταν - Συνελήφθη ο σύντροφός της

Εντοπίστηκε στη Γερμανία, έχοντας χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Γερμανία ο νεαρός Φιλίππο Τουρέττα, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που δολοφόνησε την 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Τζούλια Τσεκερίν, στη βορειανατολική Ιταλία. 

Ιταλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού ζευγαριού - «Φέρε πίσω την κόρη μας»

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του νεαρού ζευγαριού είχαν χαθεί πριν από δύο εβδομάδες και η οικογένεια της κοπέλας αναζητούσε τα δύο νέα παιδιά. 

Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του, όταν έμαθε για την παράλληλη σχέση του

Σε αρδευτικό κανάλι βρέθηκε το πτώμα της Τζούλια

Ο Τουρέττα είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας μέσα σε δίκτυο άρδευσης, κοντά στην πόλη Πορντενόνε και οι έρευνες διήρκεσαν μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ο Τουρέττα ζήλευε αρρωστημένα τη Τζούλια για τη δημιουργικότητά της και την πετυχημένη πορεία των σπουδών της. 

Η σύλληψη του δράστη: Πλήρωσε σε βενζινάδικο με χαρτονομίσματα που είχαν αίμα

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Τουρέττα συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Σαξονία της Γερμανίας, κοντά στην πόλη της Λειψίας και ανακρίνεται από την τοπική αστυνομία.

Φέρεται να είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του σε αυτοκινητόδρομο και να είχε κλειστά τα φώτα. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον σταμάτησε για έλεγχο η αστυνομία.



Η  εφημερίδα «La Repubblica» γράφει ότι o φερόμενος δράστης χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα σε βενζινάδικο, όταν χρειάστηκε να βάλει βενζίνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top