Ιταλία: Θρίλερ με την εξαφάνιση νεαρού ζευγαριού - «Φέρε πίσω την κόρη μας»

«Ο Φιλίπο είναι κτητικός, θέλει να ελέγχει την Τζούλια»

Ιταλία: Θρίλερ Με Την Εξαφάνιση Νεαρού Ζευγαριού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ιταλία, μετά την εξαφάνιση νεαρού ζευγαριού σε επαρχία της Βενετίας.

Τα ίχνη της Τζούλια Τσεκετίν και του Φιλίπο Τουρέττα, που ήταν μέχρι πρόσφατα ζευγάρι, χάθηκαν το περασμένο Σάββατο. Τελευταία φορά εθεάθησαν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, με τις αρχές να ψάχνουν τις περιοχές Βιγκονόβο και Τρεβίσο.

Οι γονείς της 22χρονης Τζούλια πιστεύουν ότι τα παιδιά είναι ζωντανά, με τον πατέρα της να κάνει έκκληση στον Φιλίπο να φέρει πίσω την κόρη του, καθώς πιστεύει ότι την κρατά παρά τη θέλησή της.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ελικόπτερα της αστυνομίας «χτενίζουν» τις περιοχές, στις οποίε μάρτυρες είπαν ότι είδαν το μαύρο αυτοκίνητό τους.

Εξαφάνιση ζευγαριού στην Ιταλία

Ιταλία: «Ο Φιλίπο είναι κτητικός, θέλει να ελέγχει την Τζούλια»

Τα δύο 22χρονα παιδιά είχαν χωρίσει τον Αύγουστο του 2023, όμως συνέχισαν να συναντιούνται και φέρεται να διατηρούσαν καλές σχέσεις.

Ωστόσο, οι γονείς της Τζούλιας ισχυρίζονται ότι ο Φιλίπο δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό τους.

Η αδελφή της Τζούλια δήλωσε στο Rai3 ότι η 22χρονη δε φοβόταν τον Φιλίπο, ωστόσο φέρεται να είχε κουραστεί από την κατάσταση μεταξύ τους.

«Εάν η αδελφή μου φοβόταν τον Φιλίπο, δε θα έφευγε ποτέ μαζί του μόνη της. Πιστεύω ότι δε φοβόταν. Ίσως απλά ήταν κουρασμένη και την ενοχλούσε όλη αυτή η κατάσταση μεταξύ τους, που συνεχιζόταν», υποστήριξε, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι ο 22χρονος πρώην σύντροφος της αδελφής της είναι «κτητικός» και «χειριστικός». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top