Shani Louk: «Είμαι χαρούμενος. Είναι νεκρή. Ξέρω ότι δεν υπέφερε»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Η χειρότεροι φόβοι της οικογένειας της Shani Louk επιβεβαιώθηκαν χθες, όταν Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ένα τμήμα οστού από τη βάση του κεφαλιού της και ότι είναι νεκρή.

Οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως αναφέρουν ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν στοιχεία πως ο θάνατος της 22χρονης ήταν κατά πάσα πιθανότητα βασανιστικός. 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα τρία σενάρια για τον θάνατο της Shani Louk

Ο πατέρας της, Νισίμ Λουκ, μίλησε στο Channel 13 και δήλωσε «χαρούμενος» για την εξέλιξη αυτή, καθώς, όπως είπε, η εναλλακτική θα ήταν χειρότερη. 

Ο πατέρας της Shani Louk δήλωσε χαρούμενος που έμαθε ότι η κόρη του είναι νεκρή γιατί, όπως είπε,  η εναλλακτική θα ήταν καταστροφική

Ο πατέρας της Shani Louk δήλωσε χαρούμενος που έμαθε ότι η κόρη του είναι νεκρή γιατί, όπως είπε,  η εναλλακτική θα ήταν καταστροφική

«Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό το πράγμα τελείωσε, γιατί ξέρουμε ακριβώς τι συνέβη», είπε και πρόσθεσε:

Ισραήλ: Η τραγική ιστορία της Shani - Περιέφεραν το πτώμα της ως τρόπαιο

«Ξέρω πού είναι, δεν είναι ξαπλωμένη σε κάποιο τούνελ κάτω από τη Γάζα, όπου κάθε λεπτό πυροβολούν εναντίον τους και όλη η γη τρέμει και υπάρχει σκόνη και είναι αδύνατο να αναπνεύσει. Ξέρουμε ότι είναι νεκρή, ξέρουμε ότι δεν υπέφερε, ξέρουμε επίσης ότι ένα λεπτό πριν έρθουν οι δολοφόνοι χόρευε, ήταν χαρούμενη με όλους τους φίλους της γύρω της και διασκέδαζε».

Ο θάνατος της Shani Louk επιβεβαιώθηκε χθες, Δευτέρα

«H Shani Louk αποκεφαλίστηκε από τη Χαμάς. Βρήκαμε το κρανίο της»

Βίντεο που είχε διαρρεύσει η Χαμάς από την επιδρομή στο μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου έδειχνε μια ημίγυμνη γυναίκα να κείτεται αναίσθητη στην καρότσα ενός φορτηγού, με το πρόσωπο προς τα κάτω και γύρω της ένοπλοι άνδρες να τη φτύνουν, να την κλωτσούν και να την τραβάνε. 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Shani Louk

Οι πρώτες πληροφορίες τότε ήθελαν της Shani να είναι νεκρή, ωστόσο η οικογένειά της διατηρούσε τις ελπίδες της, μετά και από πληροφορίες ότι η 22χρονη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στη Γάζα σε σοβαρή κατάσταση. 

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες τελικά οι ισραηλινή υπηρεσία διάσωσης ΖΑΚΑ τους ανακοίνωσε πως είχε ταυτοποιηθεί τμήμα οστού που ανήκει στη Shani και χωρίς αυτό είναι αδύνατο να ζει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top