Πόλεμος στο Ισραήλ: Τα τρία σενάρια για τον θάνατο της Shani Louk

Αποκεφαλίστηκε ή εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι;

Ο θάνατος της 22χρονης Γερμανοεβραίας Shani Louk, η οποία διασκέδαζε στο φεστιβάλ μουσικής Supernova στις 7 Οκτωβρίου, όταν η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ, επιβεβαιώθηκε χθες. Οι συνθήκες του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί με σαφήνεια, με τα σενάρια που εξετάζονται να είναι αρκετά. 

Ισραήλ: Απελευθέρωσε γυναίκα στρατιωτικό -  όμηρο της Χαμάς στη Γάζα

Ο Ισραηλινός πρόεδρος, ανακοίνωσε χθες ότι η νεαρή γυναίκα αποκεφαλίστηκε, και αυτό γιατί ιατροδικαστές της ειδικής ομάδας ΖΑΚΑ βρήκαν ένα τμήμα του κροταφικού οστού, το οποίο βρίσκεται στη βάση του κρανίου, κοντά στην καρωτίδα, που ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στη Shani. 

 

 

Η μητέρα της, τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ανακοινώσει πως είχε λάβει πληροφορίες ότι η κόρη της ήταν ζωντανή σε νοσοκομείο της Γάζας. Όμως από τα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει από την ώρα της εισβολής, φαινόταν πως η Shani μάλλον ήταν νεκρή από τις 7 Οκτωβρίου. 

Βίντεο Χαμάς με γυναίκες ομήρους: Ζητάνε ανταλλαγή από τον Νετανιάχου 

Τι συνέβη τελικά στην 22χρονη κοπέλα που είχε πάει να διασκεδάσει και να «γιορτάσει» την ειρήνη;

Shani Louk: Εκτελέστηκε επί τόπου

Το πρώτο σενάριο θέλει να εκτελέστηκε επί τόπου. Ο πατέρας της υποστηρίζει πως η κόρη του ήταν νεκρή όταν τα μέλη της Χαμάς περιέφεραν το ημίγυμνο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγάκι, φτύνοντας και κλοτσώντας το. 

 

 

Αυτό το σενάριο προκρίνουν από την αρχή και οι Ισραηλινοί ειδικοί μετά το βίντεο που διέρρευσε η Χαμάς. Σε αυτό φαίνεται ότι οι τρομοκράτες έχουν σπάσει τα πόδια της 22χρονης, ενώ ο κορμός της έχει κουλουριαστεί, ώστε να χωρέσει στην καρότσα του φορτηγού. 

O θάνατος της Shani Louk επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς βρέθηκε τμήμα οστού από τη βάση του κρανίου της

O θάνατος της Shani Louk επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς βρέθηκε τμήμα οστού από τη βάση του κρανίου της

Όπως αναφέρουν, το γεγονός ότι στο βίντεο δε διακρίνονται οιδήματα, αλλά και ότι ο κορμός δεν μπορεί να τοποθετηθεί με αυτόν τον τρόπο χωρίς να προκαλέσει θάνατο, δείχνει πως η Shani ήταν ήδη νεκρή. Επίσης η νεαρή έχει μια πληγή στο κεφάλι που μοιάζει με έξοδο σφαίρας, αν και στο βίντεο δε διακρίνεται καθαρά. 

«H Shani Louk αποκεφαλίστηκε από τη Χαμάς. Βρήκαμε το κρανίο της»

Αν ισχύει αυτό το σέναριο, η Shani βασανίστηκε στο σημείο που συνελήφθη και στη συνέχεια οι τρομοκράτες την εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι. Πήραν τη σορό της ως λάφυρο, την περιέφεραν στη Γάζα και στη συνέχεια τη διαμέλισαν και την πέταξαν κοντά στο σημείο της επίθεσης. 

 

@tomaszg78

Save our beloved Shani please #shanilouk #israel #tiktok #viral #trend #trending #video #fyp #foryou #foryoupage #pourtoi #pourtoii #ricardalouk #shaniloukupdate #shaninicolelouk

♬ son original - Save our beloved Shani - Bring Shani Home

 

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι το κομμάτι του κρανίου της Shani βρέθηκε στα σύνορα Γάζας – Ισραήλ σε ένα σημείο, όπου υπήρχαν πολλά ανθρώπινα μέλη. 

Shani Louk: Βασανίστηκε και το νεκρό της σώμα περιφέρθηκε στη Γάζα

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο σενάριο η 22χρονη απήχθη από το σημείο του φεστιβάλ κι έμεινε ζωντανή για αρκετές ώρες. Οι απαγωγείς της τη βασάνισαν και κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων ξεψύχησε. Στη συνέχεια οι τρομοκράτες περιέφεραν το νεκρό της σώμα στους δρόμους της Γάζας. 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή εντοπίστηκε η 22χρονη Shani Louk

Πηγές από το Ισραήλ αναφέρουν πως υπάρχουν στοιχεία ότι η Shani είχε βιαστεί, είχε ξυλοκοπηθεί άγρια και ότι οι βασανιστές έσβηναν τσιγάρα πάνω της και την τρυπούσαν με αιχμηρά αντικείμενα. 

Εκτιμάται ότι η Shani Louk αποκεφαλίστηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς και η σορός της διαμελίστηκε

Εκτιμάται ότι η Shani Louk αποκεφαλίστηκε από τους τρομοκράτες της Χαμάς και η σορός της διαμελίστηκε

Το σενάριο αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι στο βίντεο που διέρρευσε η Χαμάς η 22χρονη ήταν σχεδόν γυμνή. Όπως αναφέρουν πηγές του Ισραήλ, οι τρομοκράτες δεν είχαν λόγο να εκτελέσουν την κοπέλα και μετά να γδύσουν το άψυχο σώμα της και να το περιφέρουν ως τρόπαιο. 

Ισραήλ: Η τραγική ιστορία της Shani - Περιέφεραν το πτώμα της ως τρόπαιο

Εκτιμάται λοιπόν ότι η Shani βιάστηκε, βασανίστηκε καθ’ οδόν προς τη Γάζα, ακόμα και πάνω στο φορτηγάκι. Πιθανόν τα βαριά τραύματα που φαίνεται στο βίντεο να έχει στο κεφάλι, τον κορμό και τα πόδια της να είναι και αυτά που προκάλεσαν τον θάνατό της. 

Αφού η 22χρονη ξεψύχησε, οι τρομοκράτες την αποκεφάλισαν, τη διαμέλισαν και πέταξαν τα μέλη της σε διάφορα σημεία για να μη βρεθεί ποτέ. 

Shani Louk: Πέθανε στο νοσοκομείο Μπέιτ Λάχια

Το τρίτο σενάριο αναφέρει πως η Shani Louk ήταν ζωντανή όταν την απήγαγε η Χαμάς και για το μεγαλύτερο διάστημα των τριών εβδομάδων που την αναζητούσε η οικογένειά της. 

Οι ισραηλινές αρχές εξετάζουν τρία σενάρια για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η Shani Louk

Οι ισραηλινές αρχές εξετάζουν τρία σενάρια για τον τρόπο που δολοφονήθηκε η Shani Louk

Η κοπέλα που φαίνεται στο βίντεο ενδεχομένως να μην ήταν η Shani, αλλά ακόμα κι αν ήταν, πιθανόν να ήταν βαριά τραυματισμένη και αναίσθητη. 

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο η 22χρονη παρέμεινε για ημέρες ή έστω για αρκετές ώρες στα χέρια των απαγωγέων της, βασανίστηκε και περιφερόταν στη Γάζα από τους βασανιστές της.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο η πληροφορία που έλαβε η μητέρα της ότι νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Μπέιτ Λάχια να ήταν αληθινή. Ενδεχομένως αφού τα μέλη της Χαμάς τελείωσαν με τα βασανιστήρια να την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε ημιθανή κατάσταση, όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Η σορός της στη συνέχεια παρελήφθη από τη Χαμάς, η οποία τη διαμέλισε και την πέταξε σε διάφορα σημεία της Γάζας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top