Προειδοποίηση Ισραήλ: Συνεργάτες της Χαμάς όσοι δε φύγουν από τη Γάζα  

Τι μεταδίδει η Κ. Ρίστα από την πρώτη γραμμή του μετώπου με τη Χαμάς    

Προειδοποίηση απηύθυνε ο στρατός του Ισραήλ λίγο πριν την αναμενόμενη επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, στους κατοίκους που παραμένουν εκεί, παρά το «τελεσίγραφο» να κατευθυνθούν νότια, όπως μετέδωσε η απεσταλμένη του Star Κατερίνα Ρίστα, από την πρώτη γραμμή του μετώπου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Σπύρο Λάμπρου.  

Η προειδοποίηση του ισραηλινού στρατού στους κατοίκους της Γάζας
Η προειδοποίηση του ισραηλινού στρατού στους κατοίκους της Γάζας

Μπάιντεν προς Ισραήλ: Μην μπείτε στη Γάζα αν δεν ξέρετε τι να κάνετε μετά  

Σύμφωνα με την προειδοποίηση συγκεκριμένα των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF) όσοι δε φύγουν από τη Λωρίδα της Γάζας θα θεωρηθούν συνεργάτες της Χαμάς, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.      

Με το χέρι στη σκανδάλη το Ισραήλ - «Θα κάνουμε ό,τι πρέπει»   

Παρά την προειδοποίηση πάντως, υπάρχουν πολλοί κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας που έχουν πει ότι δεν αφήνουν τα σπίτια τους. Ανάμεσα σε αυτούς η ορθοδοξη κοινοτητα στη Γαζα,  η οποία δε θέλει να εγκαταλείψει τους ναούς της, όπως και όσοι έχουν προβλήματα υγείας. 

Ανάμεσα σε δύο «προειδοποιήσεις» οι κάτοικοι της Λωρίδας της Γάζας  

Αλλά και η Χαμάς από την πλευρά της απειλεί επίσης όσους θέλουν να φύγουν, θέλοντας να τους μετατρέψει σε «ανθρώπινη ασπίδα»!

«Ο πρίγκιπας» της Χαμάς που έγινε Χριστιανός και βοηθά το Ισραήλ!

Όπως υπενθύμισε ο Σπ. Λάμπρου, πολλοί Παλαιστίνιοι που θέλησαν να φύγουν από τη Λωρίδα της Γάζας, αναγκάσθηκαν να επιστρέψουν, υπό την απειλή ενός Καλάσνικοφ στο κεφάλι… 
           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top