«Ο πρίγκιπας» της Χαμάς που έγινε Χριστιανός και βοηθά το Ισραήλ!

«Κάνουν φρικαλέα εγκλήματα, δε νοιάζονται για τους Παλαιστίνιους»     

Ο «φόβος της Χαμάς» έγινε ο «πράσινος πρίγκιπας»,  Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ, ο οποίος  επί χρόνια έδινε σημαντικές πληροφορίες για την λειτουργία της, σε μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ. Η ζωή του έγινε ταινία, ενώ ο πατέρας του παραμένει κορυφαίο στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης. 

Ισραήλ: Έρχεται η επόμενη φάση του πολέμου με τη χερσαία επέμβαση

«Στράφηκα ενάντια ακόμη και στο ίδιο μου το αίμα. Αυτό δείχνει σε τι βαθμό δεν μου άρεσε η Χαμάς. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, είναι οι άνθρωποι που διοικούν τη Γάζα και βλέπουμε όλοι τι είναι ικανοί να κάνουν» δηλώνει στο δίκτυο των ΗΠΑ Fox News. 

O 45χρονος Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ ήταν ένας από τους βασικούς πληροφοριοδότες της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών για τη Χαμάς, επί μία δεκαετία με την κωδική ονομασία «Πράσινος Πρίγκιπας». Δεν είναι τυχαία η ονομασία, καθώς πρόκειται για τον γιο του συνιδρυτή της Χαμάς, σεΐχη Χασάν Γιουσέφ! 

Ο «Πράσινος Πρίγκιπας» που έγινε ο εφιάλτης για τη Χαμάς 

«Γεννήθηκα στην καρδιά της ηγεσίας της Χαμάς  και τους ξέρω πολύ καλά. Δε νοιάζονται για τον παλαιστινιακό λαό. Δε λαμβάνουν υπόψη τους την ανθρώπινη ζωή» επισημαίνει στη συνέντευξή του.  

«Αναρωτήθηκα, τι θα κάνουν αν πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, αν καταστρέψουν το Ισραήλ και κυβερνήσουν φτιάχνοντας ένα κράτος; Ήμουν σαν πρίγκιπας σε αυτόν τον κόσμο, αλλά δε μου άρεσαν αυτοί και αυτά που έκαναν» τόνισε στο Fox News.

Γύρισε την πλάτη στην οικογένεια του και  στον φανατισμό, έγινε κατάσκοπος των Ισραηλινών και ασπάστηκε τον Χριστιανισμό. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τις φρικαλεότητες και τις θηριωδίες που διαπράττει η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση.

Ισραήλ: Αποκαλύφθηκε νέα φρίκη στο κιμπούτς Κφαρ Αζά με πτώματα παιδιών

Από την «κούνια» της Χαμάς, κατάσκοπος του Ισραήλ

«Είδα τη βαρβαρότητά τους από πρώτο χέρι το 1996, όταν πέρασα περίπου ενάμιση χρόνο στη φυλακή Μεγκίντο, στο βόρειο Ισραήλ. Σκότωσαν τόσους πολλούς Παλαιστίνιους και τότε ήταν που αποφάσισα ότι δεν μπορώ να είμαι μαζί με αυτό το κίνημα» ανέφερε ο  Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ στη συνέντευξή του. 

Νετανιάχου: Η συγκλονιστική ανάρτηση με ματωμένο παιδικό κρεβάτι  

Στα πρόσφατα γεγονότα της αιματηρής επίθεσης στο Ισραήλ της 7ης Οκτωβρίου από τη Χαμάς, συνελήφθη στο πλαίσιο των ερευνών που κάνει το Ισραήλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top