Ταϊλάνδη: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από πυρά σε εμπορικό κέντρο

Συνελήφθη ένας 14χρονος

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, όπου άγνωστος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος είναι 14 ετών. 

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός Thai PBS μετέδωσε ότι οι τραυματίες είναι πέντε.

 

 

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν κόσμο να τρέχει να σωθεί, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες του ενόπλου. 

 

 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, όσοι δεν κατάφεραν να βγουν έξω από το εμπορικό κέντρο κρύφτηκαν μέσα σε καταστήματα και στις τουαλέτες. 

 

 

Νωρίτερα, ο τοπικός σταθμός Channel 3 μετέδωσε ότι μέσα από τις τουαλέτες του εμπορικού κέντρου ακούγονταν ήχοι που θύμιζαν πυροβολισμούς.

 

 

Η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα με μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα να σχηματίζονται έξω από το εμπορικό κέντρο υπό καταρρακτώδη βροχή, σύμφωνα με το Reuters και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ταϊλάνδη: Έκοβε με μαχαίρι τα κεφάλια των παιδιών - Σοκάρουν οι περιγραφές

Ο κοντινός σταθμός του μετρό του Σιάμ έκλεισε και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση.

Ταϊλάνδη: Μακελειό σε παιδικό σταθμό - 23 νεκρά παιδιά έως τριών ετών

Η ένοπλη βία είναι συχνό φαινόμενο στην Ταϊλάνδη. Ένας πρώην αστυνομικός σκότωσε 22 παιδιά μέσα σε ένα νηπιαγωγείο τον περασμένο χρόνο στη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι και όπλο, ενώ το 2020 ένας στρατιώτης πυροβόλησε και σκότωσε τουλάχιστον 29 ανθρώπους και τραυμάτισε 57 στη διάρκεια επίθεσης που εκδηλώθηκε σε τέσσερα διαφορετικά μέρη εντός και στα πέριξ της πόλης Νακόν Ρατσασίμα στα βορειοανατολικά της χώρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top