Αυστραλία: Ειδικός στους κροκόδειλους κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 40 ζώα

Δήλωσε ένοχος για τον βιασμό και τη θανάτωση δεκάδων σκυλιών

Ένας διακεκριμένος ειδικός για τους κροκόδειλους στην Αυστραλία δήλωσε ένοχος για μια σειρά από αποτρόπαιες κατηγορίες κακοποίησης ζώων, που περιλαμβάνουν τον βιασμό και τον βασανισμό σκυλιών.

Zωντανό σκουλήκι βρέθηκε στον εγκέφαλο Αυστραλής που χειρουργήθηκε

Ο 51χρονος Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον κατηγορείται ότι ξεκίνησε τη φρικώδη του δράση το 2014  με τον βασανισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση πάνω από 42 σκυλιών μέχρι τη σύλληψή του τον Απρίλιο του 2022.

Γνωστός ειδικός στους κροκόδειλους κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 40 ζώα

Γνωστός ειδικός στους κροκόδειλους κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 40 ζώα

Ο 51χρονος Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον / Facebook

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο διακεκριμένος ζωολόγος εμφανίστηκε ήρεμος τη Δευτέρα σε δικαστήριο και παραδέχθηκε την ενοχή του, τόσο για τα αποτρόπαια εγκλήματά του κατά των ζώων, όσο και για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι περιγραφές που αναφέρθηκαν στο δικαστήριο είναι πολύ σοκαριστικές για να αναπαραχθούν, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, σημειώνοντας ότι οι πράξεις του 51χρονου οδήγησαν στον θάνατο 39 σκυλιά.

«Ο κατηγορούμενος είχε ένα σαδιστικό σεξουαλικό ενδιαφέρον για τα ζώα και κυρίως τα σκυλιά», είπε ο εισαγγελέας.

Σοκαριστικό βίντεο: Ανήλικος κακοποιεί κουτάβια - Νεκρά τέσσερα από αυτά

Εκτός από τον βασανισμό των δικών του ζώων, o Μπρίτον προσέγγιζε ιδιοκτήτες κατοικιδίων, κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους και τους έπειθε να του αναθέσουν, σε περίπτωση ανάγκης, τη φροντίδα των σκυλιών τους.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο πρώην ακαδημαϊκός, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με το BBC και τον θρυλικό Ντέιβιντ Ατένμπορο, δημοσίευσε βίντεο με τον ίδιο να κακοποιεί σκυλιά σε φόρουμ, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Πάτρα: Έδεσε με αλυσίδα τον σκύλο του και τον έσερνε από το αυτοκίνητο

Ένα από αυτά τα βίντεο εστάλη πέρυσι σε φιλοζωικό οργανισμό με αποτέλεσμα να φθάσει στη συνέχεια στα χέρια της Αστυνομίας. Τον Απρίλιο του 2022 συνελήφθη και από τότε παραμένει υπό κράτηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top