Λονδίνο: Μαχαίρωσαν, χτύπησαν και ζεμάτισαν με καυτό νερό γνωστό Dj

Τον απήγαγαν και τον βασάνισαν την ώρα που γύριζε στο σπίτι του

Φρικτό θάνατο βρήκε ο 43χρονος Dj Mehmet Koray Alpergin στο Λονδίνο, όταν έξι άγνωστοι απήγαγαν εκείνον και τη σύντροφό του την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους, τον βασάνισαν και τον σκότωσαν. 

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Alpegrin επέστρεφε στο σπίτι με τη σύντροφό του Godze Dalbudak, μετά από έξοδο σε ιταλικό εστιατόριο στο Μέιφερ. Κοντά στα γήπεδο της Τότεναμ οι έξι δράστες τους είχαν στήσει ενέδρα. Τους απήγαγαν και τους πήγαν σε ένα άδειο μπαρ. 

 

 

Εκεί, η 34χρονη υπό την απειλή μαχαιριού οδηγήθηκε στην τουαλέτα, όπου παρέμεινε κλειδωμένη για δύο μέρες, μέχρι που τη βρήκε η αστυνομία. 

Στη συνέχεια βασάνισαν μέχρι θανάτου τον 43χρονο Dj. Η σορός του εντοπίστηκε γυμνή στο δάσος από έναν περαστικό που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. 

 

 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο Dj έφερε 94 τραύματα, αλλεπάλληλα χτυπήματα με ρόπαλο, μαχαιριές στα πόδια και εγκαύματα, καθώς του είχαν ρίξει βραστό νερό. Επίσης, όπως ανέφερε το πόρισμα, οι δράστες ακρωτηρίασαν το θύμα και το βίασαν. 

Οι έξι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο, απαγωγή, ψευδή φυλάκιση και διαστρέβλωση της δικαιοσύνης. Παρ’ όλ’ αυτά αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή στη δολοφονία του 43χρονου, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του τουρκόφωνου ραδιοφωνικού σταθμού Bizim Fm με έδρα το Λονδίνο. 

 

 

Η υπόθεση σχετίζεται με εμπόριο ναρκωτικών. Ο 43χρονος τις τελευταίες μέρες πριν τον μαρτυρικό του θάνατο φαινόταν ανήσυχος, καθώς φέρεται να είχε χρέη, συμπεριλαμβανομένων περίπου 40.000 δολαρίων που έκανε το αυτοκίνητό του. 

«Η Εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ο Koray Alpergin απήχθη και βασανίστηκε είτε για να τιμωρηθεί για κάτι που είχε κάνει είτε για να αναγκαστεί να παραδώσει κάτι που γνώριζε – ίσως το πού βρίσκονταν είτε ναρκωτικά είτε χρήματα – και το οποίο ήθελαν να μάθουν και οι απαγωγείς του», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας ενώπιον του δικαστηρίου.

 

 

«Είναι προφανές ότι πριν από τον θάνατό του ο Koray Alpergin είχε απογυμνωθεί και βασανιστεί φρικτά. Από τον αριθμό και τη φύση των τραυματισμών που υπέστη, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι μια ομάδα σαδιστών κακοποιών τον τραυμάτιζαν εναλλάξ, είτε με γροθιές και κλωτσιές, είτε χτυπώντας τον με ρόπαλο, είτε ζεματίζοντάς τον με βραστό νερό, είτε μαχαιρώνοντάς τον στα πόδια», συνέχισε και κατέληξε:

«Η επίθεση συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα και σχεδόν σίγουρα με ναρκωτικά».

Η δίκη συνεχίζεται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top