Νέα Υόρκη: Δίχρονο αγοράκι πέθανε σε παιδικό σταθμό από φαιντανύλη

Ακόμα τρία παιδιά έπαθαν δηλητηρίαση από τη ναρκωτική ουσία

Ένα αγοράκι μόλις δύο ετών πέθανε στον παιδικό σταθμό που πήγαινε από δηλητηρίαση από φαιντανύλη που βρέθηκε κρυμμένη στον χώρο. Ακόμα τρία παιδάκια που πήγαιναν στον συγκεκριμένο σταθμό έπαθαν δηλητηρίαση. 

Φρικτός θάνατος για 11 μηνών μωρό σε αυτοκίνητο όσο η νταντά κοιμόταν

Ο μικρούλης Νίκολας Ντομίνιτσι πήγαινε μόλις μία εβδομάδα στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό και σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο εκείνος, όσο και τα άλλα τρία παιδάκια την περασμένη Παρασκευή εισέπνευσαν φαιντανύλη. 

 

 

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και στα τρία χορηγήθηκε φάρμακο, το οποίο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υπερβολικής δόσης οπιοειδών. 

Φρίκη στο Παρίσι - Βρέφος βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσα

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στον βρεφονηπιακό σταθμό κι εντόπισε ένα κιλό φαιντανύλης κάτω από ένα στρώμα, στο οποίο κοιμόντουσαν παιδιά. 

Φλόριντα: Έδωσε στο μωρό της γάλα με φαιντανύλη γιατί ήθελε να ξεκουραστεί

Βρέθηκαν επίσης τρεις πρέσες που χρησιμοποιούνταν για συσκευασία ναρκωτικών. 

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη διαχειρίστρια του σταθμού να τηλεφωνεί στον σύζυγό της μόλις συνειδητοποίησε ότι τέσσερα παιδάκια είχαν αρρωστήσει, πριν καλέσει σε βοήθεια. Ο σύζυγός της αναζητείται από την αστυνομία, καθώς θεωρείται κι εκείνος ύποπτος κι έχει καταγραφεί από κάμερες να παίρνει από τον σταθμό αρκετές γεμάτες σακούλες. 

Οχάιο: Απήγαγε το 7 μηνών μωρό της συντρόφου του, τράκαρε και το σκότωσε

«Εκτιμούμε ότι οι κατηγορούμενοι δηλητηρίασαν τέσσερα βρέφη και σκότωσαν ένα από αυτά διότι λειτουργούσαν επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών από τον βρεφονηπιακό σταθμό», επεσήμανε χθες Τρίτη ο εισαγγελέας του Μανχάταν Ντέμιεν Ουίλιαμς. 

«Ένας βρεφονηπιακός σταθμός είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά θα πρέπει να είναι ασφαλή, όχι περιτριγυρισμένα από ένα ναρκωτικό που μπορεί να τα σκοτώσει ακαριαία», πρόσθεσε.

Πρώην παίκτης του X-Factor συνελήφθη για τη δολοφονία βρέφους

Η αστυνομία διευκρίνισε ότι τα ναρκωτικά που εντόπισε στον βρεφονηπιακό σταθμό θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τον θάνατο 500.000 ανθρώπων.

Η φαιντανύλη είναι ένα συνθετικό παυσίπονο 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη και έχει κατηγορηθεί για την άνοδο των θανάτων από ναρκωτικά στις ΗΠΑ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top