Φρικτός θάνατος για 11 μηνών μωρό σε αυτοκίνητο όσο η νταντά κοιμόταν

Συνελήφθη 40χρονη νταντά στη Βιρτζίνια

Συνελήφθη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μια 40χρονη νταντά, η οποία άφησε για έξι ώρες σε αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών εν μέσω ζέστης με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο.

Βέλγιο: Νέα τραγωδία με νεκρό βρέφος σε αυτοκίνητο - Το ξέχασε η μαμά του

 40χρονη άφησε για έξι ώρες σε ένα αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια

H 40χρονη νταντά Κρίστεν Ντανιέλ Γκράχαμ που συνελήφθη 

Η 40χρονη Κρίστεν Ντανιέλ Γκράχαμ είχε αναλάβει να προσέχει το μωρό της 17χρονης Αριάνα Γουίκερ, για δύο μέρες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όπως είπε η 40χρονη στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν όταν της τηλεφώνησε μία φίλη της και της ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα επειδή η ίδια φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει.

ΗΠΑ: Τρεις θάνατοι παιδιών που ξεχάστηκαν στα αυτοκίνητα επί ώρες

«Η Γκράχαμ έβαλε το μωρό στο αυτοκίνητο μαζί με το σκυλί της και πήγε σε κατάστημα όπου αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν χυμό» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

40χρονη άφησε για έξι ώρες σε ένα αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια

Φωτογραφία του άτυχου μωρού με την 17χρονη μητέρα του

Η Γκράχαμ πήγε τα τσιγάρα στη φίλη της, έμεινε εκεί για κάποιο διάστημα και επέστρεψε στο σπίτι της, κλείνοντας τα παράθυρα του αυτοκινήτου της και αφήνοντας μέσα το μωρό και το σκυλί ενώ στην περιοχή επικρατούσε θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη νταντά στη συνέχεια έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε. Τότε μόνο πήγε στο αυτοκίνητο και είδε ότι τόσο το μωρό όσο και το σκυλί είχαν πεθάνει.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν η νταντά μπήκε εσκεμμένα στο σπίτι αφήνοντας μόνο του το μωρό στο αυτοκίνητο.

Όπως είπε ο σερίφης Ρον Μοντγκόμερι στο Newsweek, οι αξιωματούχοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μωρού για να αποφασίσουν εάν οι κατηγορίες σε βάρος της θα αναβαθμιστούν από αμέλεια σε ανθρωποκτονία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top