Φλόριντα: Έδωσε στο μωρό της γάλα με φαιντανύλη γιατί ήθελε να ξεκουραστεί

Νεκρό το 9 μηνών βρέφος - Του έδωσε ποσότητα, ικανή να σκοτώσει 10 άτομα

Μια απίστευτη τραγωδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν η αστυνομία ανακοίνωσε πως ένα βρέφος, μόλις εννέα μηνών πέθανε αφού η 17χρονη μητέρα του, τού έδωσε γάλα με φαιντανύλη γιατί η ίδια ήθελε να κοιμηθεί. 

Ελεύθερη οπαδός του Τσαρλς Μάνσον μετά από 53 χρόνια - Το φρικτό έγκλημα

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 26 Ιουνίου. Η μητέρα ειδοποίησε τις αρχές και οι διασώστες εντόπισαν το μωρό χωρίς σφυγμό στο κρεβάτι του. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το μωράκι κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε. 

Η μητέρα στην αρχή είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήξερε τι είχε συμβεί, όμως μετά από τις πιεστικές ερωτήσεις τους, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, προκαλώντας υποψίες. 

Τσαντισμένος γείτονας έκαψε ζωντανές μητέρα με τις δύο κόρες της

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή εντόπισε στον οργανισμό του μωρού ποσότητα φαιντανύλης, ικανή να σκοτώσει δέκα ανθρώπους. 

Μετά από αυτό η 17χρονη μητέρα αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη της. Όπως είπε ήταν πολύ κουρασμένη και ήθελε να κοιμηθεί. Έτσι γέμισε το μπιμπερό του μωρού με γάλα σκόνη και μια ουσία, που νόμιζε ότι είναι κοκαΐνη, αλλά τελικά αποδείχθηκε φαιντανύλη.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Έξι νεκροί σε σπίτι που κάηκε, ανάμεσά τους και μια 11χρονη

«Ποιος το κάνει αυτό; Ποια μητέρα μπορεί να κάνει αυτό; Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Είναι αρρωστημένο. Ξεπερνά τη φαντασία μου ότι η μια μητέρα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στο παιδί της. Κανείς δεν θα πρέπει να χάνει τη ζωή του λόγω αυτού του ναρκωτικού, ειδικά ένα αθώο παιδί» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατοχή ναρκωτικών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top