Νέα Φιλαδέλφεια: Κροατικά ΜΜΕ κατηγορούν την ΑΕΚ για απόκρυψη στοιχείων

«Η ΕΛ.ΑΣ. το επιτρέπει»

Μέσα ενημέρωσης στην Κροατία, συνεχίζουν να προκαλούν. Κατηγορούν την ΑΕΚ ότι κρύβει στοιχεία και ότι δε συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα βίντεο από τα επεισόδια και τη σύλληψη των χούλιγκαν

Δριμεία κριτική ασκούν τα κροατικά μέσα στην ΑΕΚ. Ιστοσελίδες, που σχεδόν από την πρώτη στιγμή, «έβλεπαν» Έλληνα και όχι Κροάτη χούλιγκαν πίσω από τη δολοφονία του Μιχάλη, προσπαθούν να αποφορτίσουν το κλίμα οργής για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κατηγορούν την ΑΕΚ ότι αποκρύπτει υλικό, δηλαδή πλάνα από κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου της, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ που «το επιτρέπει». 

Νέα Φιλαδέλφεια: Στη φυλακή 12 κατηγορούμενοι - Ένας Έλληνας ανάμεσά τους

Απεσταλμένος κροατικού καναλιού, αλλά και δημοσίευμα, υποστηρίζουν πως το υλικό αυτό θα άλλαζε τα δεδομένα κι ότι υπήρξε συμφωνία να μην παραδοθεί, επειδή στα πλάνα «φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ που περίμεναν τους Bad Blue Boys… με πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, μολότοφ και μαχαίρια». 

Η Ένωση απαντά ότι τα δημοσιεύματα αυτά είναι αχαρακτήριστα και ότι στερούνται σοβαρότητας. 

Οι Bad Blue Boys, στο μεταξύ, άρχισαν μέσω της ιστοσελίδας τους έρανο με την κωδική ονομασία «Δωρεά Ελλάδα» για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων χούλιγκαν. Ακόμα, εντύπωση προκαλεί ότι και οι οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για εκείνους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top