Ο Ρούντι «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για την «εξαφάνισή» του

Η μητέρα του, το Συνδρόμο της Στοκχόλμης και η σεξουαλική κακοποίηση

Τη σιωπή του για πρώτη φορά «έσπασε» ο 25χρονος Ρούντι Φαρίας, ο οποίος θεωρούταν εξαφανισμένος για οκτώ χρόνια. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η μητέρα του τον κρατούσε κλειδωμένο και τον κακοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να ισχυρίζεται σήμερα ότι τον κρατούσε κλεισμένο σπίτι και ότι φταίει το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης».

Ανατροπή με τον 24χρονο Ρούντι - Δεν ήταν εξαφανισμένος για 8 χρόνια;

Ο Ρούντι Φαρίας, το αγόρι από το Χιούστον που αγνοούταν για οκτώ χρόνια, ισχυρίζεται σήμερα ότι η μητέρα του τού έκανε πλύση εγκεφάλου να μένει στο σπίτι και περιέγραψε αυτή τη σοβαρή κατάσταση ως μια περίπτωση του Συνδρόμου της Στοκχόλμης. Ωστόσο, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο 25χρονος «έσπασε» τη σιωπή του για τη σοκαριστική αυτή υπόθεσης εξαφάνισης, δίνοντας μια μεγάλη συνέντευξη στο Fox 26, όπου αποκάλυψε κλαίγοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν «κολλημένος» στο σπίτι. «Ήταν σαν να ζούσα σε φυλακή», υποστήριξε.

«Ποτέ δε με κλείδωσε μέσα, ούτε με είχε δεμένο με χειροπέδες ή κάτι τέτοιο. Ήμουν ελεύθερος να φύγω, όμως ένιωθα σαν να μου έκανε πλύση εγκεφάλου», είπε χαρακτηριστικά το αγόρι. 

Ο Ρούντι Φαρίας μίλησε για την «εξαφάνισή» του που κράτησε οκτώ χρόνια

Ο Ρούντι Φαρίας υποστήριξε ότι η μητέρα του τού έκανε πλύση εγκεφάλου, κρατώντας πνευματικά και ψυχολογικά «αιχμάλωτο»

Ρούντι Φαρίας: Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης που κράτησε οκτώ χρόνια

Όπως είπε ο Φαρίας, ο εφιάλτης του ξεκίνησε όταν έλαβε μια κλήση για υπερβολική ταχύτητα, όταν ήταν έφηβος.

«"Ω, θα συλληφθείς επειδή έχεις κλήση υπέρβασης ταχύτητας" ή κάτι τέτοιο… Απλώς κλιμακώθηκε από εκεί και έπειτα, ξέρεις", είπε ο Φαρίας, περιγράφοντας όσα φέρεται να του είπε τη μοιραία μέρα. 

Όταν ρωτήθηκε πώς η μητέρα του κατάφερε να τον χειραγωγήσει ως ενήλικα, είπε ότι «είναι σαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης», αναφερόμενος στο ψυχολογικό φαινόμενο ενός θύματος που ταυτίζεται με τον απαγωγέα.

«Ξέρετε, είναι σαν να ερωτεύεσαι τον απαγωγέα σου και απλά θέλεις να τον φροντίσεις, κάνοντας το ένα και το άλλο», υπογράμμισε ο Φαρίας, υποστηρίζοντας ότι ήθελε να φροντίσει τη μητέρα του καθώς τη νοιαζόταν και ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε στο πλευρό του.

Σημειώνεται ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του σκοτώθηκε με τη μηχανή τον Φεβρουάριο του 2011, σε ηλικία 21 ετών.

«Με κρατούσε πνευματικά και εγκεφαλικά αιχμάλωτο. Με βομβάρδιζε με αρνητικές σκέψεις όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν σαν να ήθελα να ξεφύγω από τη μητέρα μου, όμως άκουγα άγνωστες φωνές, σαν υπενθυμίσεις στο κεφάλι μου, που μου έλεγαν να μην το κάνω», δήλωσε.

Ο Ρούντι ανέφερε ακόμα ότι κάθε φορά που κάποιος τους επισκεπτόταν εκείνος έπρεπε να μένει κλεισμένος στο δωμάτιό του και να μη δίνει σημάδια ζωής, ενώ υποστήριξε ότι η μητέρα του τον υποχρέωνε να κοιμάται μαζί της, χωρίς όμως να τον κακοποιεί, όπως είχε γραφτεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη του Ρούντι Φαρίας:


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top