Ανατροπή με τον 24χρονο Ρούντι - Δεν ήταν εξαφανισμένος για 8 χρόνια;

«Η μητέρα μου με νάρκωνε και με κακοποιούσε σεξουαλικά»

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση του Ρούντι Φαριάς, του 25χρονου που βρέθηκε οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός δεν είχε χαθεί, αλλά η μητέρα του τον κρατούσε φυλακισμένο, τον νάρκωνε και τον κακοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Βρέθηκε ο Ρούντι που είχε εξαφανιστεί πριν από οκτώ χρόνια

Ο 25χρονος Ρούντι από το Τέξας, που βρέθηκε ζωντανός οκτώ χρόνια μετά τη δήλωση εξαφάνισής του φέρεται να αποκάλυψε σε ακτιβιστή της κοινότητας ότι η μητέρα του τον νάρκωνε και τον κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση έξω από μια εκκλησία στο Χιούστον την περασμένη εβδομάδα. Το 2015, όταν ήταν 17 ετών, η μητέρα του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του. Ισχυρίστηκε ότι είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Βρέθηκε έφηβος που είχε εξαφανιστεί πριν από 8 χρόνια

Ερευνητές του Αστυνομικού Τμήματος του Χιούστον μίλησαν με τον Ρούντι και τη μητέρα του, ωστόσο δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι συζήτησαν.

Από την πλευρά του, όμως, ένας πολύ γνωστός ακτιβιστής στο Χιούστον, ο Quanell X, υποστήριξε ότι μίλησε με τον Φαριάς, ο οποίος φέρεται να του αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια στα χέρια της ίδιας του της μητέρας.

«Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά κάποια μητέρα να κάνει αυτά που έκανε αυτή στον γιο της. Αυτό το παιδί πρέπει να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και στο καλύτερο ψυχιατρικό ίδρυμα, τα οποία θα του βρούμε εμείς. Είναι ένα καλό παιδί, Ένα παιδί που έχει κακοποιηθεί συστηματικά», δήλωσε ο ακτιβιστής.

Ακόμα, γείτονες ισχυρίζονται ότι έβλεπαν συχνά το παιδί στη γειτονιά, ωστόσο δεν γνώριζαν ότι ήταν ακόμα σε λειτουργία το missing alert που σήμανε το 2015.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top