Μητέρα και πατριός ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 9χρονο Άλφι

Τον υπέβαλαν σε σκληρά βασανιστήρια για να τον «συνετίσουν»

Μητέρα Και Πατριός Σκότωσαν Τον 9χρονο Άλφι

Μια μητέρα και ο σύντροφός της κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του εννιάχρονου γιου της, τον οποίο βασάνιζαν για μήνες πριν τον σκοτώσουν.

Η 35χρονη Κάρλα Σκοτ και ο 41χρονος φίλος της Ντίρκ Χόουελ στο Γουορστερσάιρ σκότωσαν τον μικρό Άλφι μετά από μήνες βαριάς κακοποίησης κατά τη διάρκεια του lockdown.

Σκότωσε τον γιο της στη μπανιέρα

Η 35χρονη Κάρλα Σκοτ και ο 41χρονος φίλος της Ντίρκ Χόουελ / Φωτογραφία Facebook West Mercia Police

Ο 9χρονος μαθητής ξεψύχησε στο μπάνιο τον Φεβρουάριο του 2021, έχοντας δεχθεί 50 χτυπήματα. Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, αφού υποβλήθηκε σε μια σειρά από σκληρές τιμωρίες.

Οι περιγραφές της σκληρής κακοποίησης που υπέστη ο Άλφι πριν ξεψυχήσει ήταν τόσο σκληρές, που ο δικαστής είπε στους ενόρκους ότι δε θα χρειαζόταν να συμμετάσχουν ξανά σε αντίστοιχη δίκη.

Ο άτυχος Άλφι βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του και του πατριού του

Ο 9χρονος μαθητής ξεψύχησε στο μπάνιο τον Φεβρουάριο του 2021, έχοντας δεχθεί 50 χτυπήματα / Φωτογραφία Facebook

Τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη ο Άλφι πριν πεθάνει

Οι βάναυσες τεχνικές «πειθαρχίας» που εφάρμοζαν η μητέρα και ο πατριός του Άλφι περιελάμβαναν χτυπήματα με ζώνες και σαγιονάρες και κρύα μπάνια. Ακόμα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δίκη, το ζευγάρι τον έβγαζε έξω τη νύχτα και του έριχναν νερό, προκειμένου να τον... συνετίσουν.

Αυτό, μάλιστα, που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στον 9χρονο συνεχιζόταν, παρόλο που το παιδί βρισκόταν υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών.

Οι νομικές διαδικασίες για να τον απομακρύνουν από το σπίτι του τρόμου ήταν σε εξέλιξη, ωστόσο το παιδί τελικά ξεψύχησε πριν προλάβουν να τον βοηθήσουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top