Κύπρος: Εκτέλεσε 39χρονο έξω από το σπίτι του - Τον βρήκε η οικογένειά του

Ποια σενάρια εξετάζουν οι Αρχές

Κύπρος

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών φέρεται να αποδίδεται το καρτέρι θανάτου που στήθηκε έξω από το σπίτι 39χρονου στη Λεμεσό της Κύπρου. Άγνωστος τον περίμενε έξω από το σπίτι του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

Σύμφωνα με το reporter.com.cy, το θύμα που ήταν γνωστό στις Αρχές, δέχτηκε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις πυροβολισμούς. Ο 39χρονος φέρεται να βγήκε για λίγο από το σπίτι για να πάρει φαγητό για τα δύο παιδιά του. Στην επιστροφή, ο άγνωστος εκτελεστής του τον περίμενε. 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό – Τους «γάζωσαν» με καλάσνικοφ

 

Κατά τις ίδιες πηγές, την ώρα της δολοφονίας, η οικογένεια του 39χρονου βρισκόταν στο σπίτι και άκουσε τους πυροβολισμούς. Βγήκαν έξω και τον εντόπισαν αιμόφυρτο στο εδαφος, ενώ ο δράστης είχε εξαφανιστεί. 

Το θύμα δραστηριοποιείτο με πωλήσεις ακινήτων, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε και ως φρουρός ασφαλείας. Ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς πριν από περίπου ένα μήνα, καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή, για υπόθεση ναρκωτικών του 2019, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε κι άλλο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top