Θα την πουλούσαν ως σκλάβα του σεξ - Η ζωή της θα γίνει σειρά στο BBC

Η περιπέτεια του μοντέλου που έπεσε θύμα απαγωγής στην Ιταλία

Το BBC ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην περιπέτεια της Chloe Ayling, ενός μοντέλου από τη Βρετανία που απήχθη στην Ιταλία.

Η ιστορία της Chloe που την απήγαγαν για να την πουλήσουν στο dark web

Το μοντέλο, που είναι τώρα 25 ετών, έγινε πρωτοσέλιδο το 2017 όταν αναφέρθηκε στο θρίλερ με το οποίο είχε έρθει αντιμέτωπη όταν απήχθη στην Ιταλία αφού είχε ταξιδέψει στη χώρα για μια φωτογράφηση.

 

 

Η υπόθεση ενέπνευσε μια νέα δραματοποιημένη τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων, που όπως έκανε γνωστό το BBC, «θα ακολουθεί την τρομακτική της απαγωγή, τη γενναιότητα και την ανθεκτικότητά της στην αιχμαλωσία, όπως επίσης την επακόλουθη δικαστική υπόθεση που έβαλε τους απαγωγείς της στη φυλακή».

Η απαγωγή και η αμφισβήτηση

Με πρόφαση μια καμπάνια στο Μιλάνο, οι απαγωγείς της Chloe την παραπλάνησαν.  Η 20χρονη τότε κοπέλα είχε φτιάξει τις βαλίτσες της για την Ιταλία, ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν μια καλοστημένη παγίδα. 

Όταν μπήκε σε διαμέρισμα στο Μιλάνο όπου ήταν το ραντεβού, η Chloe αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού στο δωμάτιο  επικρατούσε ησυχία. Όταν είδε ότι στην πόρτα έγραφε στούντιο, πήγε να την ανοίξει, αλλά πριν προλάβει, ένας άνδρας έβαλε το χέρι του γύρω από τον λαιμό της και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της ακινητοποιώντας την.

Σκοπός των απαγωγέων της ήταν να την πουλήσουν μέσω dark web ως σκλάβα του σεξ στη Μέση Ανατολή.

Την είχαν ναρκώσει και ήταν αιχμάλωτη για πάνω έξι ημέρες. Όμως όταν συνήλθε πλήρως από τη νάρκωση παρακάλεσε τον απαγωγέα της να τη λυπηθεί, γιατί ήταν μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.

Αυτό αποδείχθηκε ότι την έσωσε αφού το να είσαι μητέρα ήταν ενάντια στους κανόνες λειτουργίας της εγκληματικής οργάνωσης.

 

 

Οι απαγωγείς που ήταν δύο αδέλφια, συνελήφθησαν. Ωστόσο το μαρτύριο της Cloe φαίνεται ότι συνεχίστηκε σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού ο δικηγόρος των κατηγορουμένων επιχείρησε να κατηγορήσει το μοντέλο ότι στο παρελθόν προσπάθησε να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά της. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα κλίμα δυσπιστίας προς το πρόσωπο της που αποτυπώθηκε σε μερίδα των μέσων ενημέρωσης.

Τελικά η νεαρή γυναίκα δικαιώθηκε και οι απαγωγείς της καταδικάστηκαν σε 16 χρόνια φυλάκιση.

Με πρόφαση μια δοκιμαστική καμπάνια στο Μιλάνο, οι απαγωγείς της Chloe την παραπλάνησαν

Με πρόφαση μια καμπάνια στο Μιλάνο, οι απαγωγείς της Chloe την παραπλάνησαν / Φωτογραφία Instagram

Η σειρά του BBC θα αφηγηθεί την προσωπική ιστορία της Chloe πλήρως για πρώτη φορά, προκειμένου να «ρίξει φως στη συναισθηματική της αλήθεια». Βασίζεται σε λεπτομερή έρευνα, εκτενείς συνεντεύξεις, τεκμηριωμένες νομικές διαδικασίες αλλά και στο βιβλίο της ίδιας της Chloe με τον τίτλο «Kidnapped», το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Η εκπομπή θέτει μια σειρά ερωτήσεων, όπως: «Πώς νιώθεις να είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, εγκλωβισμένος σε γεγονότα τόσο ασυνήθιστα που δε σε πιστεύουν;».

«Είμαι ενθουσιασμένη που το BBC αφηγείται την ιστορία μου. Ο κόσμος θα γνωρίσει την αλήθεια για το τι μου συνέβη και θα μάθει για  πολλές λεπτομέρειες που δεν ήρθαν στο φως αρχικά» είπε η Chloe.

Ενώ η συγγραφέας της σειράς σημείωσε: «Κάθε στιγμή που πέρασα ερευνώντας αυτή τη σειρά και μαθαίνοντας από την Chloe για τη δοκιμασία που πέρασε από τους άνδρες που την απήγαγαν αλλά και από τους ανθρώπους που την αμφισβήτησαν, ήταν συγκλονιστική και εξοργιστική».

«Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με την Chloe και ανυπομονώ να δει το κοινό επιτέλους το θάρρος της, τη γοητεία της και την ακλόνητη ανθεκτικότητά της», συμπλήρωσε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top