Σουδάν: Φωτογραφία – ντοκουμέντο του Έλληνα τραυματία

O ένας από τους δύο Έλληνες τραυματίες, που νοσηλεύονται στο Χαρτούμ

O ένας από τους δύο Έλληνες τραυματίες, που νοσηλεύονται στο Χαρτούμ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο, Άρη Λάμπο. 

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Star, ο άνδρας είναι σε δύσκολη κατάσταση, είναι διαρκώς στο κρεβάτι του νοσοκομείου, καθώς πονάει πολύ και αιμορραγεί συνέχεια. 

Τη φωτογραφία εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Άρης Λάμπος

Τη φωτογραφία εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Άρης Λάμπος

Τα θραύσματα τον τραυμάτισαν στα πόδια. Οι νοσηλευτές τα έχουν τυλίξει με πολλούς επιδέσμους, όχι μόνο για να σταματήσουν την αιμορραγία αλλά επειδή ο πόνος είναι αφόρητος και πρέπει να ακουμπάνε σε μαλακή επιφάνεια. Ήταν πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουμε η φωνή του βγαίνει μετά βίας.

Ο Έλληνας έστειλε βίντεο στον δημοσιογράφο του Star από τον ελληνορθόδοξο ναό του Χαρτούμ. Είναι τραβηγμένο από το χέρι του τραυματία δευτερόλεπτα πριν την επίθεση. 

Έχει ακούσει τις εκρήξεις στο βάθος και έχει βγάλει το κινητό για να καταγράψει το ντοκουμέντο ενώ ακούγεται ο ήχος στο βάθος. Με το που κλείνει το βίντεο για να φύγει σκάει η ρουκέτα και τραυματίζεται. Είναι συγκλονιστικό γιατί βλέπουμε μέσα από τα μάτια τους τι έζησαν λίγο πριν επικρατήσει χάος στη Μητρόπολη του Χαρτούμ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top