Tο φρικτό τέλος της 12χρονης Λουίζ - Τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών

Σοκαριστικό έγκλημα στη Γερμανία - Τη σκότωσαν οι φίλες της για ένα αγόρι

Στιγμιότυπα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 12χρονη Λουίζ / Βίντεο AP

Οι γονείς της δολοφονημένης μαθήτριας Λουίζ απέτισαν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη κόρη τους, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από δύο «κολλητές» συμμαθήτριές της, σε ένα φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει τη Γερμανία.

Σοκάρει η δολοφονία της Λουίζ: Τη σκότωσαν οι φίλες της για ένα αγόρι;

Η 12χρονη βρέθηκε νεκρή σε ένα δάσος, μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου και εγκαταλελειμμένη, στην περιοχή του Freudenberg. 

Η 12χρονη Λουίζ, βρέθηκε νεκρή σε ένα δάσος, μαχαιρωμένη μέχρι θανάτου και εγκαταλελειμμένη. 

Η 12χρονη Λουίζ - Τη μαχαίρωσαν 32 φορές με λίμα νυχιών

Αποτίοντας φόρο τιμής σε μια νεκρολογία στην τοπική εφημερίδα οι γονείς της έγραψαν: «Δεν υπάρχουν λόγια για να συλλάβουμε το ασύλληπτο. Για εμάς ο κόσμος μένει ακίνητος. Δεν μπορείς να δεις τη θλίψη, δεν μπορείς να την ακούσεις, μπορείς μόνο να τη νιώσεις».

Στο επάνω μέρος, μια φωτογραφία της Λουίζ, με τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου της.

Έξω από το σπίτι της, οι γονείς της έχουν αφήσει ένα αναμμένο κερί και δίπλα γραμμένες τις πικρές λέξεις αποχαιρετισμού: «Είσαι τώρα ένα αστέρι στον Παράδεισο».

Νεκρή στο δάσος βρέθηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Γερμανία

Γερμανία: Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι έχουν προκύψει νέες λεπτομέρειες για το πώς έγινε το φρικτό έγκλημα.

Οι ανήλικες δολοφόνοι, που μέχρι τότε, θεωρούνταν οι καλύτερές της φίλες, φέρεται να μαχαίρωσαν τη Λουίζ 32 φορές με λίμα νυχιών. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι το φονικό όργανο - που δεν έχει βρεθεί ακόμη- ήταν μαχαίρι.

Στη συνέχεια την έσπρωξαν και την πέταξαν σε ένα απότομο σημείο στο δάσος.

Της έβαλαν μάλιστα μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι της, προτού η μία πει στην άλλη να «τη χτυπήσει με μια πέτρα, διαφορετικά θα κατέληγε να ξαπλώσει κι εκείνη δίπλα της».

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Λουίζ  ήταν ακόμη ζωντανή όταν την πέταξαν στο δάσος και πως πέθανε από τα τραύματά της και τις καιρικ΄ς συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή εκείνο το σαββατοκύριακο. Κάτω από το μηδέν ήταν η θερμοκρασία. 

Έμπειροι αξιωματικοί που έχουν εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών έχουν μείνει σοκαρισμένοι από τη δολοφονία, αναφέρει η Daily Mail.

Κίνητρο του εγκλήματος φέρεται να ήταν ένα αγόρι, για το οποίο τα τρία κορίτσια είχαν πρόσφατα έναν έντονο καβγά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμμαθητές τους στο TikTok.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Bild, η Λουίζ φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν bullying από τα δύο κορίτσια.

Οι δύο ανήλικε που δολοφόνησαν τη Λουίζ είχαν αναρτήσει και βίντεο στο Tik Tok να χορεύουν, λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη τους...

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top