Σοκάρει η δολοφονία της Λουίζ: Τη σκότωσαν οι φίλες της για ένα αγόρι;

Αφού μαχαίρωσαν τη 12χρονη, ζητούσαν βοήθεια για τον εντοπισμό της

Στιγμιότυπα από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 12χρονη Λουίζ / Βίντεο AP

Η Γερμανία παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από τη φρικτή δολοφονία της 12χρονης Λουίζ. Δύο φίλες της ηλικίας 12 και 13 ετών φέρεται να ομολόγησαν ότι εκείνες ήταν που τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου και την εγκατέλειψαν στο δάσος.

Γερμανία: Δύο συνομήλικές της σκότωσαν τη 12χρονη που είχε εξαφανιστεί

Η δολοφονία της Λουίζ τρομάζει τη Γερμανία. Η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από το έγκλημα με θύτες δύο ανήλικα κορίτσια που ομολόγησαν ότι μαχαίρωσαν πάνω από  30 φορές τη 12χρονη συμμαθήτριά τους και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη μέσα στο δάσος.

Νεκρή στο δάσος βρέθηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Γερμανία

Κίνητρο του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος φέρεται να είναι ένα αγόρι, για το οποίο τα τρία κορίτσια είχαν πρόσφατα έναν έντονο καβγά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμμαθητές τους στο TikTok. Μάλιστα, σύμφωνα με την Bild, η Λουίζ φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί ότι δεχόταν bullying από τα δύο κορίτσια.

Γερμανία: 12χρονη δολοφονήθηκε άγρια από δύο συμμαθήτριές της

Η 12χρονη Λουίζ δολοφονήθηκε άγρια από δύο συμμαθήτριές της, οι οποίες φέρεται να ομολόγησαν το έγκλημα τους / Φωτογραφία Polizei NRW

Γερμανία: Τα βίντεο των δύο κοριτσιών αφού σκότωσαν τη φίλη τους

Εντύπωση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανήρτησαν τα δύο κορίτσια στη δημοφιλή πλατφόρμα, στο οποίο χορεύουν, λίγη ώρα μετά την αποτρόπαια πράξη τους.

Τα σοκαριστικά βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια έρευνας ενός Γερμανού δημοσιογράφου της WELT, ο οποίος αποκάλυψε ότι ένα από τα αυτά δημοσιεύτηκε την Κυριακή, την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Λουίζ.

Το δίδυμο φέρεται ακόμα να δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσω του οποίου ζητούσαν βοήθεια για να βρεθεί η φίλη τους, αφού είχε αγνοούταν από το απόγευμα του Σαββάτου. 

Πολλοί από τους συμμαθητές των κοριτσιών ισχυρίζονται ότι ένα αγόρι είχε προκαλέσει τον καυγά μεταξύ των «καλύτερων φίλων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top