Γερμανία: Δύο συνομήλικές της σκότωσαν τη 12χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ομολόγησαν ότι τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Στιγμιότυπα από το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 12χρονη / AP Video

Δύο ανήλικες μαθήτριες κάτω των 14 ετών είναι οι βασικές ύποπτες για τη δολοφονία της 12χρονης που βρέθηκε νεκρή σε δάσος κοντά στο σπίτι της την Κυριακή. Τα δύο κορίτσια φέρεται να ομολόγησαν ότι τη μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου...

Νεκρή στο δάσος βρέθηκε η 12χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Γερμανία

Οι ύποπτοι για την ανθρωποκτονία ενός 12χρονου κοριτσιού στην περιοχή Freudenberg της περιφέρειας Siegerland είναι δύο κορίτσια της ίδιας ηλικίας, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι γερμανικές αρχές.

Τα ίχνη του θύματος χάθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου της. Η σορός της βρέθηκε την επόμενη μέρα κοντά στα σύνορα της πολιτείας Ρηνανίας-Παλατινάτου και της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Γερμανία: Δύο ανήλικες σκότωσαν τη 12χρονη που είχε εξαφανιστεί

Σοκάρει η άγρια δολοφονία 12χρονης στη Γερμανία από δύο συνομήλικές της /Φωτογραφία Polizei NRW

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, η γερμανική αστυνομία είπε ότι οι ύποπτοι είναι δύο παιδιά από το φιλικό της περιβάλλον. Τα δύο κορίτσια φέρονται να ομολόγησαν το έγκλημα.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η νεκροψία έδειξε πολλά τραύματα από μαχαίρι. Το κορίτσι πιστεύεται ότι αιμορραγούσε μέχρι θανάτου.

Γερμανία: Οι αστυνομικοί βρήκαν στο δάσος τη σορό της 12χρονης που είχε εξαφανιστεί

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο δάσος τη σορό της 12χρονης που είχε εξαφανιστεί / AP

Γερμανία: Ποιες ποινές προβλέπονται για δράστες κάτω των 14 ετών

Η γερμανική νομοθεσία ορίζει ότι ποινικές ευθύνες φέρουν τα παιδιά από την ηλικία των 14 και άνω. Δεδομένου ότι και οι δύο ύποπτες είναι κάτω από αυτή την ηλικία, οι νομικές διαδικασίες διαφέρουν από τις ποινικές νομικές διαδικασίες για ενήλικες.

Οι δύο ανήλικες παραδόθηκαν στη φροντίδα του γραφείου ευημερίας των νέων. Λόγω της ηλικίας τους δεν μπόρεσαν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων, το κίνητρο ή λεπτομέρειες πριν και μετά το έγκλημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top