Σεισμός Τουρκία: H Ελλάδα στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Με τη στήριξη της Μotor Oil οι Γιατροί του Κόσμου στις πληγείσες περιοχές

Με το κεφάλι ψηλά και την καρδιά γεμάτη αλληλεγγύη, η Ελλάδα εξακολουθεί να στέκεται αρωγός στους σεισμόπληκτους που υποφέρουν μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου. Στέλνει σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που υποφέρουν. 

Με πρωτοβουλία και υποστήριξη του Ομίλου Motor Oil, η ελληνική αποστολή των Γιατρών του Κόσμου πραγματοποιεί το ταξίδι της στις σεισμοπαθείς περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Aya: Υιοθετήθηκε το νεογέννητο «θαύμα» που επέζησε από τον σεισμό στη Συρία

Ο σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σκότωσε σχεδόν 45.000 ανθρώπους και στις δύο χώρες, ενώ από τις νέες σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν χθες Δευτέρα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον άλλοι έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Η οδύνη, η ταλαιπωρία και η απόγνωση των πληγέντων από τους σεισμούς δεν μπορούν να αφήσουν ασυγκίνητους τους 'Ελληνες. Ηδη 50 οχήματα της Περιφέρειας Αττικής πέρασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα με υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

σεισμός Τουρκία

Ο σεισμός της 6ης Φεβρουαρίου σκότωσε σχεδόν 45.000 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία - Η ανθρωπιστική βοήθεια είναι πολύτιμη

Η δεύτερη αποστολή με 100 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας αναχώρησε από το λιμάνι της Πάτρας υπό τον συντονισμό του Υπουργείου Εξωτερικών.

Oι Γιατροί του Κόσμου στους σεισμόπληκτους με την υποστήριξη της Motor Oil

Με τη στήριξη του Ομίλου Μotor Oil οι Γιατροί του Κόσμου ταξιδεύουν στις σεισμόπληκτες περιοχές

Με το βλέμμα στραμμένο στους πληγέντες κι επίκεντρο τον άνθρωπο, ο 'Ομιλος Μotor Oil αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και υποστηρίζει την ελληνική αποστολή των Γιατρών του Κόσμου στις σεισμοπαθείς περιοχές

Σεισμός Τουρκία

Με τη στήριξη του Ομίλου Μotor Oil οι Γιατροί του Κόσμου ταξιδεύουν στις σεισμόπληκτες περιοχές για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο

Την ίδια ώρα ο φόβος για εξάπλωση μολυσματικών νόσων ελλοχεύει. Απεγνωσμένοι άνθρωποι μαζεύουν τα λιμνάζοντα νερά για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Στο κάλεσμα της αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν άμεσα και γρήγορα και οι Θεσσαλονικείς. Τρεις νταλίκες με ανθρωπιστική βοήθεια γέμισαν.

Ερντογάν: «Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τους θανάτους από τον σεισμό»

Τους διασώστες της ΕΜΑΚ και του ΕΚΑΒ που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό πολιτών στις πληγείσες περιοχές της Τουρκίας συνάντησε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top